ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Τα τελευταία λεπτά ήταν τρελά, έγιναν όλα γρήγορα"

Ο Βατσλίκ αποκρούει πέναλτι στο Ολυμπιακός - Βόλος
Ο Βατσλίκ αποκρούει πέναλτι στο Ολυμπιακός - Βόλος INTIME SPORTS

Ο Τόμας Βατσλίκ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου ανέφερε πως τα τελευταία λεπτά ήταν τρελά, όμως όλα κύλησαν ομαλά για την ομάδα του χάρη στο γκολ του Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Βόλου σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με τον Βαλμπουενά να δίνει τη λύτρωση στους ερυθρόλευκους στο 90+1'. Ο Βατσλίκ ανέφερε στη NOVA μετά το τέλος του ματς πως τα τελευταία λεπτά ήταν τρελά, όλα έγιναν γρήγορα, όμως κύλησαν ομαλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βατσλίκ:

Για το ματς: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Ο Βόλος το τελευταίο 20λεπτο έκανε καθυστερήσεις, μας δυσκόλεψε. Τα τελευταία λεπτά ήταν απόλυτα τρελά, έγιναν όλα γρήγορα, αλλά ο Βαλμπουενά σκόραρε . Καταφέραμε την τρίτη νίκη μετά το ματς με ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε, όλα κύλησαν καλά".

Για το γκολ του Βόλου και αν του έμεινε παράπονο, επειδή άγγιξε την μπάλα: "Πραγματικά είναι από τα γκολ που δεχόμαστε από μικρή απόσταση, από τα 3-4 μέτρα. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα με τα πόδια, αλλά δεν ήταν αρκετό".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ