ΟΦΗ

Βατσινάς: "Θέλουμε περισσότερο κόσμο"

Βατσινάς: "Θέλουμε περισσότερο κόσμο"
Βατσινας

Ο Βατσινάς "έκλεψε" την δόξα από την παρουσίαση των νέων μετεγραφικών αποκτημάτων των Κρητών

Για τα ανταλλάγματα που πήρε ο ΟΦΗ, ο πρόεδρος των Κρητών είπε: " Πήραμε 1.350.000 σε χρήματα και τα δικαιώματα του Ορέστη Καρνέζη από το επόμενο καλοκαίρι. Στα ταμεία του ΟΦΗ μπήκαν σήμερα κιολας 445.000 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα μπει μέχρι τον Μάρτιο σε δύο δόσεις."

Για την χρονική στιγμή που έγινε η πρόταση, ο κ. Βατσινάς σχολίασε: " Την Δευτέρα το βράδυ το Δ.Σ. του ΟΦΗ συνεδρίασε για τα μέτρα που θα πάρει για τον αγώνα του Σαββάτου. Λαμβάνοντας υπόψιν μας όλα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τζόρβα το Δ.Σ. με εξουσιοδότησε να προχωρήσω σε διαπραγματεύσεις αν προκύψει ενδιαφέρον.

H επίσημη πρόταση του ΠΑΟ έφτασε γραπτώς στα γραφεία της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης. Kατανοήσαμε ότι ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση για δύο λόγους. Πρώτον γιατί τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας παίκτη και δεύτερον γιατί δεν ήταν σίγουρο αν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε. Μετά από εξουσιοδότηση του Δ.Σ. προς το πρόσωπο μου πάρθηκε μια απόφαση η οποία ήταν: Αν προκύψει πρόταση την διαπραγματευόμαστε" ενώ για το άνοιγμα από την περσινή περίοδο ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας:

" Από πέρυσι είχαμε ένα άνοιγμα 1,2 εκ. ευρώ και το καλύψαμε τώρα με την μεταγραφή του Τζόρβα. Δεν μειώσαμε καθόλου το μπάτζετ σε σχέση με την περσινή χρονιά γιατί αυτό επιβάλει το συμφέρον της ομάδας μας προκειμένου να έχει υψηλούς στόχους και αντιθέτως το αυξήσαμε. Δεν έχουμε τεράστιους οικονομικούς πόρους και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι αν είχαμε πουλήσει 20.000 εισιτήρια διαρκείας δεν θα είχαμε δώσει τον Τζόρβα. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και θα κάνουμε την προσπάθεια να γίνει αυτό πράξη."

Στην εκδήλωση εκτός από το πρόεδρο των Κρητικών, έδωσαν και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Γιάννης Σφακιανάκης, ο υπεύθυνος του μάρκετινγκ, Κώστας Γιαννουλάκης αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες που είχαν τα ονοματά τους.

Οι δηλώσεις των νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ:

Αρκάρντιους Μάλαρτζ: " Στόχος μας είναι να φέρουμε τον ΟΦΗ στις θέσεις που οδηγούν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ξέρω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτε σε κανέναν και, φυσικά, θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως ο προπονητής μου είναι αυτός που θα επιλέξει το ποιοι θα παίξουν".

Ελίνι Δημούτσος: " Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσω την ομάδα μου. Μπορούμε να έχουμε καλύτερη σεζόν".

Ντάμε Ν' Nτόι: " Όπως έχω πει, είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να έχει η ομάδα μας μια καλύτερη σεζόν. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους."

Εστέμπαν Ερέρα: " Θα προσπαθήσω μόνο για την ομάδα μας. Δεν έχω πρόβλημα που θα αγωνιστώ. Όπου κι αν αγωνίζομαι, θα δίνω τα πάντα για να κερδίζει ο ΟΦΗ."

Μανούσος Γιώργος: " Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να έχει ο ΟΦΗ καλύτερη χρονιά."

Γιόβαν Κοστόφσκι: " Όλοι μας θέλουμε να έχουμε καλό ξεκίνημα και, φυσικά, στόχος μας είναι το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Ο κόσμος μας, να είναι σίγουρος, ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουμε τα πάντα για να έχει ο ΟΦΗ μια καλύτερη σεζόν με πολλές διακρίσεις."

Πίτερ Ορος: " Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους. Θα δώσουμε τα πάντα για τον ΟΦΗ."

Αντριαν Σεντλίνσκι: " Χαιρόμαι που είμαι στον ΟΦΗ. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου."

Τάσος Βενέτης: " Καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να έχω μια πολύ καλή σεζόν και, συγχρόνως, να βοηθήσω την ομάδα μου να έχει καλύτερη σεζόν από πέρυσι."

Γκαστόν Καποράλε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας μου. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους."






























TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ