ΞΑΝΘΗ

Βαθμοί με Έλινγκτον

Βαθμοί με Έλινγκτον
INTIME SPORTS

Όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό την πρώτη αγωνιστική, ο Νέιθαν Έλινγκτον σκόραρε και στο Περιστέρι από την άσπρη βούλα και χάρισε τον βαθμό εκτός έδρας στην Ξάνθη.

Τα δύο γκολ που έχει σημειώσει ο Άγγλος επιθετικός με τους ακρίτες φέτος, στάθηκαν αρκετά ώστε η ομάδα του να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Η αρχή είχε γίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα στην Λεωφόρο ενώ πλέον μετά την επιστροφή του από τραυματισμό σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο Περιστέρι και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Άγγλος επιθετικός, η απουσία του οποίου ήταν σημαντική για μεγάλο διάστημα, είναι ο παίκτης στον οποίο βασίζουν πολλά οι Θρακιώτες όσον αφορά στο σκοράρισμα.

Πάντως ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του αγώνα είχε παράπονα από την τελική προσπάθεια ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία.

Η Ξάνθη πάντως φέτος παρουσιάζεται πιο ισχυρή μακριά από τη βάση της και σε τέσσερις αγώνες μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πλέον οι ακρίτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι Κυπέλλου την Τρίτη με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή.

Ο Γιώργος Παράσχος για τον λόγο αυτό, επέλεξε 22 ποδοσφαιριστέ όπου εκτός του Σπύρου Βρονταρά, δεν είναι ανάμεσα τους οι τραυματίες Τζορτζ Μπόατεγκ, Πέτρος Μάνταλος, Κιμ Τζάγκι και ο Ζντένο Στρμπα που ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να παραμείνει στην Ξάνθη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ