ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλειάδης: "Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται"

Βασιλειάδης: "Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται"

Μετά το τέλος της συνάντησης του με τους εκπροσώπους της Super League o Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε πως τα όσα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές πρέπει να τηρηθούν.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/3) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της Super League και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όπου επιβεβαιώθηκε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βασικό ζητούμενο των ανθρώπων της Λίγκας είναι να να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν και να παραμείνει ως έχει η μεγάλη κατηγορία με 16 ομάδες.

Από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ζητώντας να ισχύσουν τα συμφωνηθέντα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε: "Συναντήθηκα σήμερα με την Λίγκα μετά από αίτημά τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ