ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Βασικός ο Αγκιμπού Καμαρά στη φιλική ήττα της Γουινέας από τη Ρουάντα

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Αγκιμπού Καμαρά αγωνίστηκε καθ´ όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας Ρουάντα – Γουινέα 3-0 που διεξήχθη την Δευτέρα (3/1) στο Amahoro National Stadium. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε τον αγώνα σε ρόλο δεξιού εσωτερικού κεντρικού χαφ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο (μετά το 65´) αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έπαιξε δεξιά στην τριάδα των κεντρικών χαφ (στο 3-5-2) που παρέταξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά, έχοντας δίπλα του τον Μορίμπα Κουρουμά, ενώ λίγο πιο πίσω σε ρόλο αμυντικού μέσου ήταν ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέφτσι Μπακού.

Σε ό,τι αφορά τον Καμαρά είχε μία ωραία κάθετη πάσα στον Σορί Καμπά στο 14ο λεπτό, με τον τελευταίο να σκοράρει, αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα έβγαινε συχνά δεξιά στα πλάγια της επίθεσης προκειμένου να πάρει μπάλα βγάζοντας σέντρες στους Σορί Καμπά και Μοχαμέντ Μπαγιό.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπαιξε ως δεξιός εσωτερικός χαφ μέχρι το 65ο λεπτό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Όταν ο Αγκιμπού πήγε στην αριστερή πλευρά στην επίθεση, ο τεχνικός της Γουινέας τοποθέτησε δεξιά τον Μαμαντού Κανέ, χρησιμοποιώντας και εκείνον σε δύο διαφορετικές θέσεις (αμυντικό χαφ και δεξιός εξτρέμ) κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Γουινέα, που δεν ήταν καλή και είχε προβληματική ανασταλτική λειτουργία, θα δώσει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τη Ρουάντα την Πέμπτη (6/1), ενώ υπενθυμίζεται ό,τι στον όμιλο του Κόπα Άφρικα θα αντιμετωπίσει το Μαλάουι (10/1), τη Σενεγάλη (14/1) και τη Ζιμπάμπουε (18/1).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ