ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Στόχος το αήττητο στο Καραϊσκάκη"

Βαλβέρδε: "Στόχος το αήττητο στο Καραϊσκάκη"
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστo Βαλβέρδε στάθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ τόνισε πως όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για το ματς με την ΑΕΛ και το ρεκόρ στο Καραϊσκάκη. Για περίεργη χρονιά έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης.

"Από την αρχή του αγώνα φαινόταν ότι ο Ατρόμητος έπαιζε καλύτερα από εμάς. Ξεκίνησαν πιο δυνατά και παρότι προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε, γιατί μας πίεσαν πολύ.

Στο πρώτο γκολ έγινε λάθος από εμάς σε μία φάση που δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Όταν ισοφαρίσαμε όμως το παιχνίδι πίστεψα ότι θα κερδίζαμε εμείς", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

"Σε μία φάση μετά από ένα κόρνερ δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, χωρίς ωστόσο να κάνουμε ευκαιρίες. Μας έλλειψαν μάλλον το καθαρό μυαλό στο παιχνίδι μας, καθώς είμαστε μία ομάδα που συνηθίζουμε να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες".

Για το αν η ομάδα του είχε καθαρό μυαλό, είπε:

"Σήμερα όχι δεν είχαμε. Απ' ό,τι φάνηκε ίσως ο Ατρόμητος έπαιξε καλύτερα από τον εμάς. Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν μας πήγε. Τώρα έχουμε επτά ημέρες μπροστά μας για να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε το απόλυτο στο Καραϊσκάκη, πράγμα που δεν έχει καταφέρει ποτέ ο Ολυμπιακός".

Γιώργος Δώνης (Ατρόμητος): "Διανύσαμε μια χρονιά περίεργη σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας στο πρωτάθλημα είχε καλά διαστήματα. Αλλά ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματική. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη θέση που τερματίζουμε, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα σημασία έχει ότι μείναμε στην κατηγορία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ