ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα, οι διακοπές δεν μας επέτρεψαν να πιάσουμε ρυθμό"

Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων της Super League Interwetten.
Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε μετά το τέλος της ισοπαλίας στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός πως οι διακοπές δεν επέτρεψαν στους ερυθρόλευκους να πιάσουν ρυθμό.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο Ματιέ Βαλμπουενά στις δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα. Ο Γάλλος παίκτης των ερυθρόλευκων ανέφερε επίσης πως οι πολλές διακοπές δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να πιάσει ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

Για το ματς: "Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτό που μας έλειψε είναι το γκολ".

Για τις διακοπές: "Νομίζω πως η πρώτη διακοπή είναι κατανοητή, αλλά οι διακοπές στη συνέχεια μας επηρέασαν στο παιχνίδι. Μας έλειψε ωστόσο η αποτελεσματικότητα και έτσι δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που κάναμε".

Για το αν υπάρχει κούραση: "Η κούραση είναι περισσότερο στο μυαλό μας. Είχαμε δυνάμεις. Ωστόσο οι πολλές διακοπές που έγιναν στο ματς δεν μας επέτρεψαν να πιάσουμε το ρυθμό μας. Ο τερματοφύλακας τους δέχτηκε και κίτρινη κάρτα γι' αυτό το λόγο.

Για τον Λαλά: "Είναι απ' τα καλά παιχνίδια που έκανε, όπως και στην Τουρκία. Δουλεύει για να πάρει ρυθμό, προσπαθεί να βελτιωθεί και θεωρώ θα τα πάει καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ