ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά για τον Μπενζεμά και τη Χρυσή Μπάλα: "Το αξίζει, στη ζωή πρέπει να είσαι ειλικρινής"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα
Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συνεχάρη τον Καρίμ Μπενζεμά για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας παρά την αντιδικία για την υπόθεση με το sex tape που χωρίζει τους δύο πρώην συμπαίκτες, τονίζοντας πως ο σταρ της Ρεάλ άξιζε το βραβείο.

Τον περασμένο Ιούνιο η υπόθεση με εμπλεκόμενους τους Καρίμ Μπενζεμά και Ματιέ Βαλμπουενά για την υπόθεση εκβιασμού με sex tape έλαβε οριστικό τέλος.

Τον Νοέμβριο το γαλλικό δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο σε πρώτο βαθμό τον επιθετικό της Ρεάλ για τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και παρότι κατατέθηκε έφεση λίγο καιρό αργότερα η πλευρά του Μπενζεμά την απέσυρε.

Παρά ωστόσο, την αντιδικία των δύο πρώην συμπαικτών στην εθνική Γαλλίας, ο Βαλμπουενά συνεχάρη τον σταρ των Μαδριλένων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας μιλώντας στο 90 Football.

"Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, το αξίζει. Στη ζωή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Πάντα ήξερα πώς να ξεχωρίζω το ποδόσφαιρο από όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Είχε μια καταπληκτική σεζόν.

Όταν παίζεις τόσα χρόνια σ' έναν σύλλογο, όπως η Ρεάλ, και αποδίδεις καλά δεν θα ήταν αντικειμενικό εκ μέρους μου να πω ότι δεν το αξίζει. Είχε περάσει καιρός που δεν είχε σασπένς η Χρυσή Μπάλα", είπε ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ