ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλμπουενά εναντίον Μπενζεμά στις 30 Ιουνίου για την έφεση του φορ της Ρεάλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Στα δικαστήρια θα επιστρέψει στις 30 Ιουνίου η υπόθεση της διαμάχης μεταξύ Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά, ύστερα από την έφεση του επιθετικού της Ρεάλ.

Ματιέ Βαλμπουενά εναντίον Καρίμ Μπενζεμά, μέρος δεύτερο. Στα γαλλικά δικαστήρια θα βρεθεί ξανά η υπόθεση των δύο άλλοτε συμπαικτών και φίλων και νυν αντιδίκων, ύστερα από την έφεση του επιθετικού της Ρεάλ για την πρωτόδικη καταδίκη του.

Το γαλλικό δικαστήριο τον έκρινε ένοχο σε πρώτο βαθμό για τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του μέσου του Ολυμπιακού με ένα sex tape και τον καταδίκασε σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Ο Μπενζεμά κατηγορείται ότι ενθάρρυνε τον Βαλμπουενά να πληρώσει μια συμμορία εκβιαστών για να μη διαρρεύσει η κασέτα, με ένα μέλος της οποίας ήταν παιδικός φίλος.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης τον περασμένο Νοέμβριο ο 33χρονος διεθνής δεν βρέθηκε στη δίκη, επικαλούμενος υποχρεώσεις με τους "μερένγκες", αλλά εκπροσωπήθηκε από τους συνηγόρους του, που διαρκώς υπογράμμιζαν ότι ο πελάτης τους αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο Βαλμπουενά παρευρέθηκε κανονικά στη διαδικασία και ίσως οι δυο τους βρεθούν ξανά τετ α τετ έπειτα από χρόνια στις 30 Ιουνίου, αφού κανείς τους δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η εκδίκηση της έφεσης αναμένεται να διαρκέσει μόλις δύο ημέρες.

Μαζί με τον Μπενζεμά καταδικάστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 18 έως 30 μήνες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ