ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά για το αν μείνει στον Ολυμπιακό: "Μακάρι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά"

Βαλμπουενά για το αν μείνει στον Ολυμπιακό: "Μακάρι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό και αφού εξέφρασε τη θέλησή του να μείνει, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως "όλα θα πάνε καλά".

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία. Χρειάστηκε να μπει στο ματς ο Ματιέ Βαλμπουενά για να μπορέσουν οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν τα πάνω τους και να φτάσουν στην επικράτηση - πρόκριση (3-2). Ο Γάλλος με τις τρεις ασίστ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του στο λιμάνι και εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να μείνει.

Μιλώντας στην Cosmote TV παραδέχτηκε: " Μακάρι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι έχω ακόμα δύναμη. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω. Αν όλα πάνε καλά, γιατί όχι; Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, θα ήθελα να συνεχίσω την περιπέτειά μου με τον Ολυμπιακό. Το απολαμβάνω".

Για το γεγονός ότι άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού στον αγώνα του Κυπέλλου με τη Λαμία, δήλωσε:

"Μου αρέσει να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να τα δίνω όλα. Είναι αυτό που ξέρω να κάνω και γι' αυτό έχω έρθει εδώ. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, εμένα δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να κερδίζω. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δίνω τρεις ασίστ σε 45 λεπτά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να κερδίσω τίτλους, γι' αυτό είμαι εδώ".

Για το γεγονός ότι για δεύτερη διαδοχική φορά συνεργάστηκε με τον Χασάν και σημειώθηκε γκολ:

"Είναι πολύ ωραίο, χαίρομαι για τον Χασάν. Μου αρέσει που τον βοηθάω με τις ασίστ μου να πετυχαίνει γκολ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση".

Το πρωί της Τετάρτης (12/2) είχατε ακούσει στον Sport24 Radio 103.3 ότι υπάρχει η διάθεση από Ολυμπιακό και Ματιέ Βαλμπουενά να επεκταθεί η συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ