ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Τρεις συλλήψεις για τη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, ισόβιος αποκλεισμός από το γήπεδο

Ο Βινίσιους
Ο Βινίσιους @ 2023 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Τρεις συλλήψεις οπαδών της Βαλένθια ανακοινώθηκαν την Τρίτη (23/5) για τη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, με την ισπανική ομάδα να τους τιμωρεί με ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο.

Σε δύο ακόμα συλλήψεις -σύνολο τρεις με τη σύλληψη της Δευτέρας (22/5)- προχώρησαν οι ισπανικές αρχές μετά το περιστατικό ρατσισμού και τις επιθέσεις οπαδών της Βαλένθια στον Βινίσιους στον αγώνα με τη Ρεάλ.

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την Τρίτη (23/5) πως συνολικά έχουν συλληφθεί τρεις οπαδοί της, τους οποίους και θα τιμωρήσει με ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι από το 20ό λεπτό οπαδοί της Βαλένθια έκαναν ήχους πιθήκου απευθυνόμενοι στον επιθετικό των "μερένγκες", ενώ τον φώναζαν τόσο "μαϊμού", όσο και "χαζό".

Ο ίδιος ο Βινίσιους τοποθετήθηκε μέσω Instagram story λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα. "Το έπαθλο που κέρδισαν οι ρατσιστές ήταν η αποβολή μου. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι η La Liga", έγραψε σε ένα story σε μαύρο φόντο, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε μία ανάρτηση, καταδικάζοντας το συμβάν.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ