LA LIGA

Βαγιαδολίδ καλεί Ίσμαελ Μπλάνκο

Βαγιαδολίδ καλεί Ίσμαελ Μπλάνκο
ΜΠΛΑΝΚΟ

Άνθρωπος της Βαγιαδολίδ βρέθηκε την Πέμπτη στις εξέδρες του "Αλφόνσο Πέρεθ" για να παρακολουθήσει τον Ίσμαελ Μπλάνκο

Οι μετοχές του Ίσμαελ Μπλάνκο φαίνεται οτι "ανεβαίνουν" και ισπανικές ομάδες έχουν αρχίσει να τον παρακολουθούν ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική, άνθρωπος της Βαγιαδολίδ πήγε στην Μαδρίτη το βράδυ της Πέμπτης για να παρακολουθήσει τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ στην ρεβάνς με την Χετάφε.
Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησαν τον Αργεντινό επιθετικό, καθώς οι Ισπανοί είχαν δει και τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, όπου ο Μπλάνκο είχε σημειώσει γκολ στο 93', μια κίνηση που δείχνει οτι το ενδιαφέρον της Βαγιαδολίδ δεν είναι φιλολογικό.

Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την Κολόν Σάντα Φε για να μάθει τις απαιτήσεις της ομάδας και είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα απο τις 900.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει ο σύλλογος της Αργεντινής με την ΑΕΚ.

Αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Μπλάνκο θα παραμείνει στην Ελλάδα. Αν ο Αργεντινός φορ συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συχνότητα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπουν "σφήνα" κάποιες ομάδες, το κασέ του ποδοσφαιριστή θα ανέβει και χωρίς αμφιβολία θ' αυξηθούν και οι οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.





TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ