ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Το όνειρο του Γκουαρδιόλα έγινε πραγματικότητα: Η Τζούλια Ρόμπερτς τον συνεχάρη για το Champions League

Το "είδωλό" του Πεπ Γκουαρδιόλα, Τζούλια Ρόμπερτς συνεχάρη τον προπονητή της Σίτι για τη κατάκτηση του Champions League μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
Το "είδωλό" του Πεπ Γκουαρδιόλα, Τζούλια Ρόμπερτς συνεχάρη τον προπονητή της Σίτι για τη κατάκτηση του Champions League μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. @ 2022 VIANNEY LE CAER /AP IMAGES

Το "είδωλο" του Πεπ Γκουαρδιόλα, η Τζούλια Ρόμπερτς, συνεχάρη τον προπονητή της Σίτι για τη κατάκτηση του Champions League μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Τζούλια Ρόμπερτς, συνεχάρη δημοσίως μέσα από ανάρτησή της τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, για την κατάκτηση του Champions League με την ομάδα του.

Η Σίτι σήκωσε το πρώτο της Champions League, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ίντερ το βράδυ του Σαββάτου (10/6). Εξαιτίας αυτού του θριάμβου που πέτυχαν οι "Πολίτες", η Ρόμπερτς έδωσε συγχαρητήρια στο Γκουαρδιόλα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του 52χρονου τεχνικού αγκαλιά με το τρόπαιο. Έγραψε χαρακτηριστικά:" Συγχαρητήρια Πεπ που οδήγησες την ομάδα σου στην κατάκτηση του UCL".

Αυτό ήρθε σε συνέχεια των όσων είχε δηλώσει ο Γκουαρδιόλα στο παρελθόν. Ο προπονητής δεν είχε διστάσει να εκφράσει την απογοήτευσή του που η ηθοποιός πήγε να δει αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν. Ο ίδιος τότε είχε δηλώσει: "Ακόμη κι αν κερδίσω το Champions League, δεν θα συγκρίνεται με αυτή την απογοήτευση που είχα".

Τζούλια Ρόμπερτς πριν από χρόνια ήρθε στο Μάντσεστερ. Όχι τη δεκαετία του ’90, όταν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον κέρδιζε τίτλους και τίτλους. Ήρθε την περίοδο που ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ, σε αυτά τα τέσσερα ή πέντε χρόνια, σωστά; Και αυτή πήγε να δει την Γιουνάιτεντ. Δεν ήρθε σε εμάς”.

Αλλά τώρα, η ηθοποιός συνεχάρη τον μεγαλύτερο θαυμαστή της για την κατάκτηση του Champions League. Ίσως αυτό θα μπορέσει να... απαλύνει την στεναχώρια που είχε προκαλέσει στον Γκουαρδιόλα.

TAGS ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ SPORTS & GOSSIP ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ