ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Τζόλης: Νοκ - άουτ για δύο με τρεις εβδομάδες, χάνει τους αγώνες της Εθνικής

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI

Ο Χρήστος Τζόλης αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη γάμπα στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, με αποτέλεσμα να χάσει τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Χρήστος Τζόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα μετά τον αγώνα με την Μπόρνμουθ, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, όπως ενημέρωσε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, μετά την εντός έδρας ήττα των "καναρινιών" από τη Λέστερ.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο 19χρονος ακραίος επιθετικός θα απουσιάσει από τα προκριματικά της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ (11/9).

Ο Τζον Φαν Σιπ συμπεριέλαβε τον νεαρό εξτρέμ στη λίστα του για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ελβετία (01/09 - 21:45, Βασιλεία, φιλικό), το Κόσοβο (05/09 - 21:45, Πρίστινα, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) και την Σουηδία (08/09 - 21:45, ΟΑΚΑ, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου).

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ