PREMIER LEAGUE

Premier League: Πρώτη απώλεια βαθμών για Γουέστ Χαμ, τρίτη σερί ήττα για Νόριτς

Ο Μικαΐλ Αντόνιο με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ
Ο Μικαΐλ Αντόνιο με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να διατηρήσει το απόλυτο που είχε από την αρχή της σεζόν καθώς κόλλησε στο 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Εκτός έδρας επιτυχίες για Έβερτον και Λέστερ απέναντι σε Μπράιτον και Νόριτς αντίστοιχα.

Την πρώτη της απώλεια βαθμών στη φετινή Premier League είχε η Γουέστ Χαμ, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να προηγείται δύο φορές απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου αλλά να αποτυγχάνει να κάνει το "3 στα 3" καθώς δέχτηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο φινάλε.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πως ο Μικαΐλ Αντόνιο βρήκε ξανά δίχτυα λίγες μόλις ημέρες αφότου έγινε ο κορυφαίος σκόρερ των σφυριών επί εποχής Premier League, με το Άγγλο φορ να φτάνει τα 50 τέρματα και να γίνεται έτσι ο πρώτος παίκτης που φτάνει σε αυτό το νούμερο σε επίπεδο πρωταθλήματος μετά τον Τόνι Κότι που το είχε πετύχει τη σεζόν 1985-86.

Στο Κάροου Ρόουντ, η Νόριτς παρατάχτηκε χωρίς τους δύο Έλληνες, Γιαννούλη (έμεινε στον πάγκο) και Τζόλη (εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού) και παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τον πρώτο βαθμό/βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα, με την Λέστερ να επικρατεί με 2-1 και να πανηγυρίζει το δεύτερο τρίποντό της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Το πρώτο από τα δύο γκολ των Κυπελλούχων Αγγλίας είχε μάλιστα την υπογραφή του Τζέιμι Βάρντι, με τον κανονιέρη της Λέστερ να βρίσκει δίχτυα σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος μετά από 11 ματς μακριά από το "King Power Stadium" που είχε μείναι άσφαιρος (πρώτο του μετά από τις 20 Δεκεμβρίου 2020 και το εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ).

Η Έβερτον του Ράφα Μπενίτεθ έφυγε με τους τρεις πόντους από την έδρα της Μπράιτον με τα γκολ των Ντεμαράι Γκρέι και Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν (2-0) και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην εκκίνηση του πρωταθλήματος (2 νίκες - 1 ισοπαλία) ενώ χωρίς νικήτρια έληξαν οι αναμετρήσεις Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ και Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον.

Στο "Βίλα Παρκ" του Μπέρμιγχαμ η Μπρέντφορντ προηγήθηκε στο 7' με το πρώτο γκολ του Τόνι στην Premier League και οι χωριάτες απάντησαν στο 13' με το πρώτο γκολ του Μπουεντία με τη φανέλα τους, ενώ στον αγγλικό Βορρά η μάχη των καρακάξων με τους αγίους έληξε 2-2, σε ένα ματς που είχε ένα γκολ η κάθε ομάδα στο φινάλε.

Το σύνολο του Στιβ Μπρους έκανε το 2-1 στο 90' με τον Σεν-Μαξιμέν όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο, με την ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ να κερδίζει πέναλτι στις καθυστερήσεις μετά από χρήση του VAR και τον Γουόρντ-Πράουζ να της χαρίζει το βαθμό με εύστοχη εκτέλεση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 5-0

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον 2-2

Μπράιτον - Έβερτον 0-2

Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλάς 2-2

Νόριτς - Λέστερ 1-2

Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ 1-1

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ