ΝΟΡΙΤΣ

Τζόλης: Η πρώτη του ημέρα στην Νόριτς μέσα από video

Ο Χρήστος Τζόλης από την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Νόριτς
Ο Χρήστος Τζόλης από την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Νόριτς PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Νόριτς έδωσε στη δημοσιότητα video από την πρώτη ημέρα του Χρήστου Τζόλη στην Αγγλία, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να περνάει μεταξύ άλλων από ιατρικές εξετάσεις και να δίνει την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των καναρινιών.

Η Νόριτς κυνήγησε την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη και δείχνοντας υπομονή και επιμονή μπόρεσε να τον κάνει δικό της την περασμένη Πέμπτη, όταν και ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έναντι 11.000.000 ευρώ (+2 ως μπόνους) και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο νεαρός φορ βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του Ντάνιελ Φάρκε στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στην Λίβερπουλ, σε ένα ματς που δεν εξελίχτηκε καλά για τα καναρίνια αφού γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τους κόκκινους.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/8) οι νεοφώτιστοι φρόντισαν να προσφέρουν στο κοινό τους νέο υλικό με το απόκτημά τους από την Super League Interwetten που αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους, αφού ανέβασαν video διάρκειας σχεδόν οκτώ λεπτών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στιγμιότυτυπα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε για τη νέα του ομάδα.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ