ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζιμπούρ: "Στο χέρι του Ολυμπιακού να μείνω"

Τζιμπούρ: "Στο χέρι του Ολυμπιακού να μείνω"
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ πέταξε το μπαλάκι στην διοίκηση σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα του, τονίζοντας πως είναι στο χέρι της να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. "Έπρεπε κάτι να αλλάξει", είπε για τον Ζαρντίμ. Τι λένε στον Πειραιά για το σήριαλ Τζιμπούρ. Όλο το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

"Κάτι έπρεπε να αλλάξει", ήταν μεταξύ άλλων η απάντηση του Ραφίκ Τζιμπούρ σχετικά με την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Όσο για το τι άλλαξε, ο Αλγερινός ήταν ξεκάθαρος: "Το σύστημα. Πιέζουμε πιο ψηλά".

Ο "τρομοκράτης" των "ερυθρολεύκων" που σκόραρε για ακόμη ένα ματς, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία έχει μετατραπεί σε σήριαλ, κάτι που ούτε ο ίδιος το θέλει όπως διευκρίνισε. "Θέλω να καθαρίσω το μυαλό μου", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα. Αναλυτικά:

Για την αλλαγή προπονητή: "Δεν ξέρω αν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για την αλλαγή του προπονητή, αλλά ο Ολυμπιακός έπρεπε να αλλάξει επίπεδο στο παιχνίδι του".

Για τον Αντώνη Νικοπολίδη και το γεγονός πως τους λείπει η εμπειρία: " Ο Νικοπολίδης είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Όταν είχα έρθω εγώ τον είχα βρει εδώ. Γνωρίζει την φιλοσοφία που πρέπει να έχει η ομάδα. Δεν έχει πολλή σημασία που δεν είναι έμπειρος".

"Να τελειώνουμε με την ανανέωση, να καθαρίσει το μυαλό μου'

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά γι' αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Είναι και για μένα δύσκολο να διατηρείται πολύ καιρό αυτό το θέμα και θέλω και εγώ να τελειώνει για να καθαρίσω το μυαλό μου και να μην το σκέφτομαι. Ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλω και είναι στο χέρι του να αποφασίσει".

Για το τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι με τον Νικοπολίδη: "Αυτό που έχει αλλάξει είναι η τακτική και το σύστημα της ομάδας να παίζουμε ψηλά και μέσα απ' αυτό έρχεται και η διάθεση".

Τι λένε από τον Ολυμπιακό

Ενδιαφέρον πάντως έχει και τι λένε στον Πειραιά για την ανανέωση του Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού στην ουσία ο Αλγερινός είπε πως θέλει να μείνει αλλά περιμένει την ΠΑΕ. Στην πραγματικότητα περιμένει να ικανοποιηθεί η πρότασή του να μείνει δηλαδή με 1.800.000 ευρώ το χρόνο.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν δεν έχουν κρύψει ποτέ πως επιθυμούν την παραμονή του "τρομοκράτη" και μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για την αγωνιστική του συμπεριφορά, όσο και για τον χαρακτήρα του και όσα έχει προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

Από 'κει και πέρα, τα 1.800.000 ευρώ που ζητάει ο Αλγερινός κρίνονται πολλά κι αν του γίνει το χατίρι, σκεφτείτε σε πόσες σκέψεις θα μπει ο Μήτρογλου, ο Χολέμπας (που μόλις ανανέωσε) και άλλοι συμπαίκτες του που παίρνουν πολύ λιγότερα χρήματα. Είναι θέμα ισορροπιών...

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως θα πρέπει και ο "τρομοκράτης" να ρίξει τις απαιτήσεις του, να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και ο γάμος δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Άλλωστε θέλει και η νύφη και ο γαμπρός. Φτάνει να το δείξουν και με πράξεις...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ