ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέραρντ: "Όνειρο να προπονήσω κάποια στιγμή την Λίβερπουλ"

Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Ρέιντζερς κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League απέναντι στην Μπενφίκα
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Ρέιντζερς κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League απέναντι στην Μπενφίκα AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Τη σφοδρή επιθυμία του να βρεθεί κάποια στιγμή στον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ εξέφρασε μέσω συνέντευξής του ο θρυλικός αρχηγός των κόκκινων και νυν τεχνικός της Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ.

Από το 2018 και μετά καθοδηγεί την Ρέιντζερς που συνιστά την παρθενική εμπειρία της προπονητικής καριέρας του όμως το αίμα νερό δεν γίνεται. Ο Στίβεν Τζέραρντ θεωρείται συνώνυμο με την Λίβερπουλ στην οποία αγωνίστηκε για 17 χρόνια (`1998-2015) και δεν κρύβει την τεράστια αγάπη που έχει για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, με τον άλλοτε αρχηγό της να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "The Athletic" ένα τρελό του όνειρο.

Αυτό του να βρεθεί κάποια στιγμή στο μέλλον στον πάγκο της, με τον 40χρονο πλέον Τζέραρντ να ανοίγει την καρδιά του στην εξίσου μεγάλη δόξα του αγγλικού ποδοσφαίρου, Αλαν Σίρερ, και να μιλάει για το μέλλον του που θα ήθελε να είναι κοινό με τους κόκκινους κάποια στιγμή.

"Αν θα ήθελα μια ημέρα να είμαι προπονητής της Λίβερπουλ; Είναι ένα όνειρο; Φυσικά! Είναι ένας σύλλογος, που σημαίνει τα πάντα για εμένα. Αλλά έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αν όχι τον καλύτερο, τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ας αφήσουμε αυτό, να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σύλλογος ήταν καταπληκτικός μαζί μου καθ΄ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, παρακολουθώ ακόμα όλους τους αγώνες, η σχέση μου είναι ακόμα πολύ δυνατή κι έχω ακόμα παλιούς συμπαίκτες που παίζουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πούμε γι 'αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω το μέλλον. Επειδή ήμουν καλός παίκτης στην Λίβερπουλ, δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα είμαι ο επόμενος προπονητής.

Ξέρετε και ξέρω, ότι αν κάποια ημέρα, αυτή η θέση γίνει διαθέσιμη, θα υπάρχει μια ουρά μήκους ενός χιλιομέτρου, γεμάτη από κορυφαίους", δήλωσε χαρακτηριστικά η εμβληματική αυτή φυσιογνωμία στην ιστορία της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ