ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Προσφέρει τον Οριγκί για να πάρει τον Καμπάκ

Ο Οζάν Καμπάκ με τη φανέλα της Σάλκε
Ο Οζάν Καμπάκ με τη φανέλα της Σάλκε AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Λίβερπουλ αναζητεί εναγωνίως έναν στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με το γερμανικό "Sky Sport" πρότεινε στην Σάλκε να της παραχωρήσει τον Ντιβόκ Οριγκί για να εντάξει στο δυναμικό της τον Οζάν Καμπάκ.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται χωρίς τους Φαν Ντάικ και Τζόουνς (έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς) η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μετά από 14 αγωνιστικές, όμως αυτό δεν εφησυχάζει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός ξέρει καλά πως η σεζόν είναι δύσκολη και απαιτητική και θα χρειαστεί οπωσδήποτε μία ακόμα έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, εκεί θα ρίξουν οι άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας το ενδιαφέρον τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ντιβόκ Οριγκί με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Άστον Βίλα σε αγώνα των δύο ομάδων στην Premier League
Ο Ντιβόκ Οριγκί με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Άστον Βίλα σε αγώνα των δύο ομάδων στην Premier League PAUL ELLIS/POOL VIA AP

Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό "Sky Sports", οι κόκκινοι προσέφεραν στην Σάλκε τον Ντιβόκ Οριγκί με αντάλλαγμα τον Οζάν Καμπάκ, με τον Κλοπ να έχει ξεχωρίσει τον 20χρονο Τούρκο αμυντικό των "βασιλικών μπλε" και να δέχεται -προκειμένου να τον αποκτήσει- να αποχωριστεί τον Βέλγο, που τη φετινή σεζόν έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται πως η Σάλκε είχε αποκτήσει τον Καμπάκ από την Στουτγκάρδη το 2019 έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ και προ πανδημίας είχε φτάσει να τον κοστολογεί με 50 εκατομμύρια ευρώ, με την Μίλαν να είναι επίσης μία εκ των ομάδων που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον πρόσφατα για την απόκτηση του νεαρού Τούρκου στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ