ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάραγκερ: "Ο Σαλάχ είναι από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ"

Ο Σαλάχ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ για την Premier League στις 8 Νοεμβρίου.
Ο Σαλάχ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι MARTIN RICKETT/POOL VIA AP

Την άποψη πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ήδη παίκτης-θρύλος της Λίβερπουλ και πως θέλει με τον τρόπο του να στείλει μήνυμα στους διοικούντες τον σύλλογο να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Με συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στην ισπανική "As", ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης και το γεγονός αυτό άναψε φωτιές στους φίλους της Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός τονίζοντας πως ο Αιγύπτιος είναι ευτυχισμένος στο Άνφιλντ και δεν έχει λόγους να φύγει.

Απο την πλευρά του, ο παλαίμαχος στόπερ των κόκκινων και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ, αφιέρωσε διθυραμβικά σχόλια για τον Σαλάχ, τονίζοντας πως δεν έχει πάρει την αναγνώριση που του αρμόζει και εκφράζοντας την άποψη πως ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με πιο βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

"Ο Μο Σαλάχ είναι ίσως ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο τον αγαπάει ο κόσμος και είναι ήδη θρύλος της ομάδας. Η στιγμή που προέκυψε το μεταγραφικό σενάριο είναι πολυ παράξενη.

Κάραγκερ: "Ο Σαλάχ είναι από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ"

Η γνώμη μου είναι πως επρόκειτο για ένα μήνυμα στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ να του προσφέρουν μία καλύτερη νέα συμφωνία", τόνισε με δηλώσεις του στην "Telegraph" ο Κάραγκερ, και πρόσθεσε αναφορικά με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Αγγλίας:

"Το να βλέπει τους παίκτες της να δέχονται πρέσινγκ από ομάδες της La Liga θα ανησυχούσε την Λίβερπουλ πέντε χρόνια πριν. Όχι τώρα. Δεν έχω πειστεί πως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να καλύψουν οικονομικά τον Σαλάχ.

Το να επενδύσουν ένα ποσό άνω των 125 εκατομμυρίων ευρώ για έναν παίκτη που θα κλείσει τα 29 του χρόνια το ερχόμενο καλοκαίρι δεν είναι καλή συμφωνία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ