ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Δεν δέχτηκα την μειωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ"

Georgios Tzavellas ( Monaco )
Georgios Tzavellas ( Monaco ) INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στην μη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα του πρότεινε η ΠΑΕ την επόμενη μέρα. Διαβάστε τι είπε και για τον Ολυμπιακό.

Για την μη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", τονίζοντας πως ενώ είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ, την επόμενη μέρα του πρότειναν λιγότερα χρήματα.

Μεταξύ άλλων ο διεθνής μπακ τόνισε:

" Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Ηρθαμε σε μια συμφωνία τηλεφωνικώς και κατεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσουμε, πέρασα από ιατρικές εξετάσεις χθες.

Σήμερα το πρωί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να κάνει αυτή την συνεργασία, ήθελε να δώσει λιγότερα χρήματα. Είχαμε συμφωνήσει για τρία χρόνια αλλά σήμερα το πρωί προτείναν λιγότερα χρήματα και εγώ δεν δέχτηκα.

Εγώ χάρισα λεφτά στην Μονακό για να έρθω στον ΠΑΟΚ αλλά οι άνθρωποι της ομάδας από την στιγμή που σήμερα μου είπαν κάτι άλλο, εγώ πήρα το αεροπλάνο και έφυγα.

Έχω τώρα ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Μονακό. Συμφωνήθηκε ένα ποσοστό μεταπώλησης με τον ΠΑΟΚ χθες αλλά αφού άλλαξαν σήμερα τα πράγματα, έφυγα. Αν δεν βρεθεί κάτι θα γυρίσω στην Μονακό".

Για τον Ολυμπιακό: " Δεν υπήρχε κάτι και δεν θα γινόταν κάτι από την στιγμή που εγώ συμφώνησα προφορικά με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ