ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τσουκαλίδης: "Οριακό το ματς με τον Θρασύβουλο"

Τσουκαλίδης: "Οριακό το ματς με τον Θρασύβουλο"
INTIME SPORTS

Οριακό χαρακτήρισε το ματς με τον Θρασύβουλο για τον Αγροτικό Αστέρα, ο έμπειρος μέσος της ομάδας του Ευόσμου, Γιώργος Τσουκαλίδης

Οριακό είναι το ματς με τον Θρασύβουλο για τον Αγροτικό Αστέρα, σύμφωνα με τον έμπειρο μέσο της ομάδας του Ευόσμου Γιώργο Τσουκαλίδη.

Ο παίκτης των "πρασίνων" μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικά Νέα", τόσο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αγροτικός Αστέρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Τσουκαλίδης:

" Είναι ένα πολύ οριακό παιχνίδι για εμάς. Στην Λιβαδειά ήμασταν καλοί και χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Σε τέτοιες έδρες πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι, αλλά χάσαμε άδικα, από γκολ που ήρθε με χέρι.

Βεβαίως, δεν κοιτάμε πίσω, απλώς πεισμώσαμε. Θέλουμε βήμα-βήμα να πορευτούμε για την αποφυγή των πλέι άουτ. Υπολογίζουμε πολύ τον Θρασύβουλο, αλλά η θέλησή μας και μόνο πρέπει να μας οδηγήσει στο τρίποντο. Αυτό πρέπει να είναι το κλειδί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας, ούτε ο Αστέρας αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά, προς Θεού.

Σίγουρα υπάρχει πίεση στην ομάδα, αλλά θα το χαρακτήριζα δημιουργικό άγχος. Διαθέτουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, με παραστάσεις στην κατηγορία, αλλά και υψηλότερο επίπεδο. Θα ανταποκριθούμε, ώστε να μην συζητάμε πολύ για τα πλέι άουτ. Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα μας έφεραν εδώ.

Ξέρουμε ότι δεν θα λυθούν ως το καλοκαίρι, οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Να τα ξεπεράσουμε οι ίδιοι στο μυαλό μας, ώστε να μην μπούμε στα μπαράζ σωτηρίας. Εκτός από το ρόστερ, μας "κράτησε" στα δύσκολα το οικογενειακό κλίμα. Αλλιώς τα προβλήματα θα μας λυγίζανε".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ