ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Το χέρι προκάλεσε εκνευρισμό"

Τσιώλης: "Το χέρι προκάλεσε εκνευρισμό"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στη φάση του Σανκαρέ με τον Μανιάτη και τη δύσκολη συνέχεια του Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ

"Ήταν ένα παιχνίδι ιστορικό για τον Αστέρα Τρίπολης, όλη Αρκαδία ήταν στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο και στους προέδρους. Το μας για εμάς ξεκίνησε ιδανικά. Θέλαμε να πρεσάρουμε τα χαφ του Ολυμπιακού και με τους γρήγορους παίκτες μας να βγούμε στην κόντρα.

Δυστυχώς χάσαμε την συγκέντρωση μας στην φάση της ισοφάρισης και δεν κρατήσαμε το υπέρ μας 1-0 μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός με την είσοδο του Ιμπαγάσα πίεσε αλλά και εμείς βρήκαμε περισσότερους χώρους", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα και συνέχισε:

Ήταν ένα κοντρόλ ματς, που ακροβατούσε για αρκετή ώρα όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Δεν θα σταθώ στην φάση με τον Σανκαρέ και το χέρι του Μανιάτη και γιατί δεν δόθηκε πέναλτι αλλά στο γεγονός πως αυτό μας δημιούργησε πολύ εκνευρισμό καθώς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στο ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, εμείς τώρα θα συγκεντρωθούμε στα πλέι οφ. Εφόσον έχουμε αδικηθεί πραγματικά στην φάση του Μανιάτη, δεν μπορούμε παρά να είμαστε στενοχωρημένοι.

Αλλά η ζωή συνεχίζεται και θέλω για ακόμη μια φορά να συγχαρώ τον κόσμο που μας στήριξε. Μετά την είσοδο του Μπαρτολίνι, δέσαμε στα μετόπισθεν και φαινόταν πως δύσκολα θα φάμε γκολ. Είχαμε δώσει εντολή και στον Κοντοέ να προσέχει τον Ιμπαγάσα. Μακάρι να μην γινόταν η φάση του πέναλτι γιατί χάσαμε την συγκέντρωση μας. Με τον Σιόβα αριστερά, ο Ολυμπιακός έγινε πιο σταθερός αμυντικά, μετά τον τραυματισμό του Χολέμπας. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευθούμε πως παίξαμε για λίγη ώρα με παίκτη παραπάνω ουσιαστικά ενώ γρήγορα στην παράταση αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα με τον Πιπίνη.

Τα καλά λόγια του Μίτσελ αλλά και τα δικά σας είναι πολύ κολακευτικά για εμάς, ενώ έχουμε δύο προέδρους που στηρίζουν πάντα την ομάδα. Έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια για τον Αστέρα όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω πως πρέπει να σχολιάζουμε το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα καλό ματς, όχι πολύ ποιοτικό αλλά πραγματικά ενδιαφέρον. Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και για τα δεδομένα της εποχής είδαμε ένα καλό ματς".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ