ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Πολύ σημαντική νίκη"

Τσιώλης: "Πολύ σημαντική νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε σημαντική και δίκαιη τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, ενώ επεσήμανε πως υπάρχει πολύς δρόμος.

Την παρθενική του νίκη στη φετινή Superleague πήρε ο Αστέρας Τρίπολης ακριβώς πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και αυτό είναι πολύ σημαντικό σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

"Πρώτα από όλα είναi μια πολύ σημαντική νίκη για δύο λόγους. Βαθμολογικούς, γιατί πρώτα μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί και ο δεύτερος είναι να τονώσουμε την ψυχολογία μας γιατί θα δουλέψουμε σε πιο καλό κλίμα και με καλύτερη διάθεση τις επόμενες 15 ημέρες. Ψάχνουμε να βρούμε το στιλ μας. Σε γενικές γραμμές είναι δίκαιη η νίκη αν και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε και από το πρώτο ημίχρονο να βάλουμε γκολ.

Προηγηθήκαμε από μια άτυχη στιγμή του Απόλλωνα, ο οποίος είχε πειθαρχία στην αμυντική συμπεριφορά. Αναγκάστηκε να βγει πιο μπροστά μετά το γκολ και εμείς θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ πολύ νωρίτερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα. Να είναι μακρύς ο δρόμος στη Super League".

Για την τακτική που ακολούθησε δήλωσε: "Είχαμε εστιάσει στο παιχνίδι, ξέραμε τον σχηματισμό που θα έχει ο αντίπαλος. Κοιτάξαμε να εστιάσουμε στα άκρα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο κινητικοί οι Ναβάρο και Ντε Μπλάσις. Θα πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια περισσότερο να εστιάσεις στα πλάγια. Εξάλλου και το πρώτο γκολ, δημιουργήθηκε από τα άκρα".

Για την γκρίνια εξήγησε: "Είναι δικαιολογημένη η πίεση που υπάρχει από τον κόσμο και από τα ΜΜΕ όλης της Ελλάδας πλέον. Είμαστε ποδοσφαιρικό σωματείο που συνεχώς ανεβαίνει και βελτιώνεται. Ο Αστέρας μεγάλωσε γι' αυτό υπάρχει και η πίεση. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, που θα πρέπει να συμπληρώσουν την προετοιμασία τους, ώστε να φανούν πιο έτοιμοι. Θα έχουμε δύο φιλικά το Σάββατο και την Κυριακή. Θα κοιτάξουμε ώστε στο ματς με τον ΟΦΗ να ξεκινήσουν όλοι από την ίδια αφετηρία".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ