STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-0
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική. Δεληζήσης (αυτ.) και Μπαράλες τα γκολ της ομάδας της Αρκαδίας.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης,

Η ομάδα της Αρκαδίας που έφτασε στους πέντε βαθμούς, πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" με το αυτογκόλ του Δεληζήση και το πλασέ του Μπαράλες στο τέλος της αναμέτρησης.

Μη χάσετε την Κυριακή την SUPER BALL με μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Φερνάντος Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει για το όραμα του Μουντιάλ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, φάσεις, ρεπορτάζ, σχόλια από την 3η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να έχουν απειλούν ελάχιστα η μια την άλλη, με την καλύτερη ευκαιρία να γίνεται στο τέλος.

Ειδικά ο Αστέρας δεν είχε την ανάπτυξη των προηγούμενων αγώνων και δυσκολευόταν να διασπάσει την αμυντική γραμμή της ομάδας της Ριζούπολης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος αν και προηγήθηκε με τυχερό γκολ (αυτογκόλ Δεληζήση), αλλά σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια είχε την υπεροχή, απέναντι σε έναν Απόλλωνα ο οποίος δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους

Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Ζησόπουλος, Ζαραδούκας (82' Μουνάφο), Ναβάρο (86' Γκρατσίνι), Κοντοές, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (46' Καράσκο), Μπαράλες.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Αργυρόπουλος, Καμαρά (58' Έγκον), Κόρμπος (84' Μπλάζεκ), Άλβαρες, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (75' Μίνγκας), Πετρόπουλος.

Γκολ: Δεληζήσης (51', αυτ. Αστέρας Τρίπολης), Μπαράλες (90', Αστέρας Τρίπολης)

Κίτρινες κάρτες: Γκοιάν (65', Αστέρας Τρίπολης), Ουσέρο (74', Αστέρας Τρίπολης)-Καμαρά (40', Απόλλων Σμύρνης), Αργυρόπουλος (61', Απόλλων Σμύρνης)

Κακό το πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να έχουν απειλούν ελάχιστα η μια την άλλη, με την καλύτερη ευκαιρία να γίνεται στο τέλος.

Στο 8ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης έκανε μια κεφαλιά στην περιοχή του Αστέρα με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 13΄την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κόρμπου για την "ελαφρά ταξιαρχία".

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-0
INTIME SPORTS

Στο 31' ο Γκόιαν για τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε στην περιοχή του Απόλλωνα μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Τζόρβας μπλόκαρε εύκολα.

Τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα της Αρκαδίας έχασε μια διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά ο Μπαράλες έκανε την κεφαλιά η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, με τον Τζόρβας να διώχνει να χτυπάει και στο δοκάρι και ο Μπακασέτας από κοντά που πήρε το ριμπάουντ, την έστειλε άουτ.

Μπήκε καλύτερα ο Αστέρας

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τον Αστέρα να μπαίνει καλύτερα στο ματς ανεβάζοντας τον ρυθμό του και να απειλεί την εστία του Τζόρβα.

Στο 47' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντε Μπλάσις έκανε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε και ο Τζόρβας μπλόκαρε, όπως και στο 50' στο σουτ του Καράσκο.

Ένα λεπτό αργότερα (51'), ο Απόλλωνας στάθηκε άτυχος. Ο Ουσέρο έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Δεληζήσης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Τζόρβα κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα.

Στο 66' ο Απόλλωνας έκανε την πρώτη του καλή τελική προσπάθεια, όταν ο Άλβαρες δοκίμασε από μακρινή απόσταση με τον Ερνάντες να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 81' ο Ντε Μπλάσις έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Τζόρβα να μπλοκάρει την μπάλα. Ο Απόλλωνας απείλησε στο 84' με τον Μίνγκα να σουτάρει με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Το τελικό 2-0 για τον Αστέρα Τρίπολης διαμόρφωσε στο 90' ο Μπαράλες με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασάροντας σωστά τον Τζόρβα.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μπαράλες πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Ο επιθετικός της ομάδας της Αρκαδίας πλάσαρε ψύχραιμα τον Τζόρβα στο τετ α τετ και "κλείδωσε" τη νίκη της ομάδας του.

Η απογοήτευση

Ο άτυχος της αναμέτρησης είναι σίγουρα ο Δεληζήσης. Ο αμυντικός του Απόλλωνα άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στατιστικά

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
15 Τελικές Προσπάθειες 6
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
3 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 10
10 Επεμβάσεις 19
15 Κλεψίματα 17
14 Φάουλ 19
6 Οφσάιντ 2
6 Κόρνερ 2
28 Λάθη 21
7/29 Γεμίσματα 5/16
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ