ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Πιο γρήγορος από πέρυσι ο Παναθηναϊκός"

Τσιώλης: "Πιο γρήγορος από πέρυσι ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε πως στα δύο γκολ των "πράσινων" οι παίκτες του δεν είχαν σωστή αμυντική αντίδραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης:

Για το ματς: Ήταν ένα δυνατό και νευρικό παιχνίδι, ο ΠΑΟ πίεσε πολύ στην αρχή, όμως ισορροπήσαμε και στο 1ο μέρος έγινε δυνατό και ωραίο ματς. Το ίδιο έγινε και στο 2ο μέρος, όμως ο ΠΑΟ έβαλε ένα γκολ από το κέντρο της άμυνας. Όταν μπήκε ο Φιγκερόα είχαμε πει ο Ζησόπουλος να γίνει 3ο στόπερ για να κλείσουμε τον άξονά μας.

Αυτό δεν έγινε και δεχτήκαμε το 2ο γκολ ακριβώς από κει. Σε γενικές γραμμές τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο, πάλεψαν και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Θα μείνω σε 2 φάσεις κλειδιά για τον Αστέρα. Η κάθετη στον Ναβάρο που πρόλαβε ο Νάνο και στο 94' το σουτ του Καράσκο, όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με μια καλύτερη επιλογή.

Για το υλικό του Αστέρα: Αυτό το υλικό έχουμε και με αυτό θα πορευτούμε. Έχουμε καλό υλικό. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πίεσε πολύ και σε μια δύσκολη έδρα για όλους τους αντιπάλους.

Για τα κενά στην άμυνα: Στα γκολ οι παίκτες έμειναν στις θέσεις τους, απλά δεν έκοψαν. Δεν είναι ότι ήμασταν ανοργάνωτοι, έχει να κάνει με την καλύτερη τοποθέτηση στο μαρκάρισμα. Θα δούμε τι φταίει.

Για Παναθηναϊκό: Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά πιο γρήγορος από πέρσι. Ο Φιγκερόα θα δώσει λύσεις.

Για διαιτησία: Δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία. Αν μπαίνεις σε αυτό το θέμα αποπροσανατολίζεσαι. Πρέπει να επικεντρώνεσαι στην ομάδα σου.

Για το "διάβασμα" του αγώνα: Όπως κι εμείς έτσι και ο ΠΑΟ ξεκούρασε πολλά παιδιά στο κύπελλο, περιμέναμε την πίεση και θέλαμε με το Ναβάρο και τον Ντε Μπλάσις να βγαίναμε στην αντεπίθεση.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ