ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσιμίκας: Το πανηγυρικό ποστάρισμα της Λίβερπουλ για τον Greek Scouser

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Κώστα Τσιμίκα μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπενφίκα στο Champions League
Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Κώστα Τσιμίκα μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπενφίκα στο Champions League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ στην ανατροπή κόντρα στην Σαουθάμπτον και οι κόκκινοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν μετά... μουσικής μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε ήρωας για το κόκκινο κομμάτι της πόλης του Λίβερπουλ χαρίζοντας στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας με το εύστοχο πέναλτί του κόντρα στην Τσέλσι ενώ την Τρίτη (17/5) πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, αγωνιζόμενος από την αρχή ως το φινάλε στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σαουθάμπτον.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ο Κώστας Τσιμίκας είναι πλέον από τα αγαπημένα παιδιά του Kop και η ίδια η Λίβερπουλ δεν χάνει την ευκαιρία να τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία, με την τελευταία να είναι λίγα λεπτά μετά το ματς στο Σεντ Μέρις και το 2-1 απέναντι στους αγίους.

Τότε που οι κόκκινοι ανέβασαν selfie του Greek Scouser από τον αγωνιστικό χώρο και το συνόδευσαν από τη λεζάντα "Tsimi, Tsimi, Tsimi, our Kostas Tsimikas" που παραπέμπει στο τραγούδι που έχει εμπνευστεί κάποιος οπαδός της για χάρη του και το οποίο διαρκώς ανεβαίνει σε δημοφιλία.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ