ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: Το γούρι της Λίβερπουλ, μόνο νίκες όταν αγωνίζεται βασικός

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ PHOTO CREDITS: CREDIT: DPPI/AFP/VISUALHELLAS.GR

Το γούρι της Λίβερπουλ θεωρούν τον Κώστα Τσιμίκα στην Αγγλία, λόγω ενός ιδιαίτερου στατιστικού του Έλληνα μπακ, ο οποίος στα οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί βασικός με τους κόκκινους, η ομάδα έχει κερδίσει, διατηρώντας μάλιστα το clean sheet σε καθένα από αυτά.

Η Λίβερπουλ αναμετρήθηκε την Τετάρτη (24/11) στο Άνφιλντ με την Πόρτο (2-0) σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση και μάλιστα ως νικήτρια του 2ου ομίλου του Champions League και γι' αυτό ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε αρκετούς αναπληρωματικούς στη βασική ενδεκάδα.

Ο Κώστας Τσιμίκας προτιμήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Άντι Ρόμπερτσον, με τους Άγγλους να αποκαλούν τον Έλληνα διεθνή ως το γούρι της ομάδας. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα social media το ESPN έκανε αναφορά σε ένα ιδιαίτερο στοιχείο, γράφοντας: "Ο Κώστας Τσιμίκας είναι το γούρι της Λίβερπουλ".

Ο λόγος είναι ότι ο 25χρονος στα οκτώ από τα 10 παιχνίδια που έχει πάρει φανέλα βασικού βοήθησε τους Κόκκινους να πάρουν νίκες, ενώ μάλιστα και στα οκτώ η ομάδα κράτησε το μηδέν στην εστία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ