ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: "Μόνο εμείς μπορούμε να μας βγάλουμε από αυτή την κατάσταση"

Ο Κώστας Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ
Ο Κώστας Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο μέρος με την Άρσεναλ, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να βγει από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται.

Η Λίβερπουλ πήρε την ισοπαλία 2-2 από την Άρσεναλ, αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο πρώτο μέρος στο Άνφιλντ. Ο Κώστας Τσιμίκας που μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας τόνισε πως στόχος όλων είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Greek Scouser παράλληλα, υποστήριξε ότι είναι στο χέρι των παικτών να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και πως θα πρέπει να γίνει παράδειγμα γι' αυτούς η αντίδραση που έβγαλαν στο δεύτερο μέρος με τους "κανονιέρηδες".

"Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν, και τα εννέα. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν γι' αυτό πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο την Κυριακή και να αρχίσουμε να το βγάζουμε σε ολόκληρο το ματς.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό, αλλά στο δεύτερο επιστρέψαμε. Νομίζω ότι αν ξεκινάμε έτσι σε κάθε παιχνίδι, όπως ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο με την Άρσεναλ, τότε μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.

Είναι πολύ σημαντικό που είχαμε τον κόσμο δίπλα μας. Πάντα μας στηρίζουν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Για μένα, ομάδα σημαίνει να είναι όλοι σαν ένα. Μόνο εμείς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επιστροφή στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μας δώσει έξτρα ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γιατί τη θέλουμε πολύ. Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν νιώθουμε άνετα.

Ήμασταν έτσι στην ίδια κατάσταση πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν ήταν ακριβώς το ίδιο, λόγω του κορονοϊού και όλων αυτών των ειδών πραγμάτων. Αλλά, όπως είπα, μόνο εμείς μπορούμε να μας βγάλουμε από αυτή την κατάσταση", ανέφερε ο Έλληνας διεθνής μπακ.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE PREMIER GREEKS PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ