ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσιμίκας: "Δεν έχω φτάσει ακόμα στην κορυφή"

Ο Κώστας Τσιμίκας με το τρόπαιο του FA Cup
Ο Κώστας Τσιμίκας με το τρόπαιο του FA Cup 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην COSMOTE TV ενόψει του τελικού του Champions League τονίζοντας πως δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορυφή.

Η Λίβερπουλ το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/5, 22:00, LIVE από SPORT24) στον τελικό του Champions League. Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην COSMOTE TV με αφορμή το μεγάλο παιχνίδι του Παρισίου.

Στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορυφή, ενώ έδωσε την συμβουλή για τα παιδιά που ξεκινούν τώρα ή ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο.

"Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να περάσει κάποια σκαλιά πριν φτάσει στην κορυφή. Δεν έχω φτάσει ακόμη στην κορυφή, θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Ήταν δύσκολα για εμένα, αλλά όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτό που θέλω να πω για τα παιδιά που ξεκινάνε τώρα είναι πως με σκληρή δουλειά και αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Πίστεψα στον εαυτό μου, δουλεύω σκληρά, πράγμα που έκανα από τον Ολυμπιακό. Όλο αυτό με έφερε εδώ και είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου. Έχω προσπαθήσει πολύ, έχω δουλέψει πολύ και αυτό είναι το κίνητρό μου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ