ΑΡΗΣ

Τσέζαρεκ: "Έχω χάσει κάθε λογική"

Τσέζαρεκ: "Έχω χάσει κάθε λογική"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ δεν μπορούσε να εξηγήσει την εικόνα του Άρη, ο Νίκος Λαζαρίδης θέλησε να γυρίσει σελίδα και ο Κάρλος Τόχα έκανε λόγο για μερίδιο ευθύνης απ' όλους.

Λίγο μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ έδειξε να μην μπορεί να βρει λόγια στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova να εξηγήσει την εικόνα και ήττα του Άρη στην Κέρκυρα με 1-0.


Ο Νίκος Λαζαρίδης θέλησε να κοιτάξει μπροστά κάνοντας ώστε να μπορέσει να βγει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την δύσκολη καμπή που έχει περιέλθει ενώ ο Κάρλος Τόχα σχολίασε την χαμηλή θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.

" Τι να πω; Ίσως αν είχαμε προηγηθεί να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Στο τέλος κάναμε μία-δυο φάσεις για να ισοφαρίσουμε, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να πω. Έχω χάσει κάθε λογική…", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τσέζαρεκ στην κάμερα της Nova.


Στο θέλω της νίκης των ποδοσφαιριστών του Άρη αναφέρθηκε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Λαζαρίδης λέγοντας: " Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προς το τέλος του αγώνα δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να βγούμε από αυτή την δύσκολη καμπή και σιγά - σιγά να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Μας πικραίνει πολύ η άσχημη θέση μας στη βαθμολογία, γιατί είμαστε Άρης και γι΄ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε".


Ο 33χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Άρη αρνήθηκε την ύπαρξη ψυχολογικού προβλήματος στις τάξεις της ομάδας λέγοντας: " Υπάρχουν παιχνίδια που κρίνονται στο ένα γκολ. Έτσι ήταν και το σημερινό. Ένα ματς με δυνατές μονομαχίες, στο οποίο δεν καταφέραμε να βάλουμε εμείς αυτό το γκολ. Ηττηθήκαμε και προχωράμε".


Τέλος ο Τόχα υπογράμμισε: " Προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη, δώσαμε την δική μας μάχη για να πετύχουμε κάτι καλύτερο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε την νίκη, αλλά χάσαμε τον αγώνα, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία".


Σχετικά με την θέση του Άρη χαμηλά στην βαθμολογία της Super League ο Κολομβιανός μέσος σχολίασε: " Μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ.


Εμείς σαν αθλητές, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να δουλέψουμε παραπάνω. Πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο στην συνέχεια, να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε άμεσα για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται".


Κι όσο τέλος για το κυνήγι της παρουσίας του Άρη σε μία από τις θέσεις των φετινών πλέι οφ παραδέχθηκε: " Είναι δύσκολα τα πράγματα και σχετικά με τα πλέι οφ, πρέπει να καταφέρουμε να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχει η ομάδα και να προσπαθήσουμε ακόμη παραπάνω και να προλάβουμε το… τρένο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ