ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέριν: "Εύκολη η επιλογή μου, να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί όπου ανήκει"

Οι δηλώσεις του Άνταμ Τσέριν στο κανάλι του Παναθηναϊκού
Οι δηλώσεις του Άνταμ Τσέριν στο κανάλι του Παναθηναϊκού PRINT SCREEN

Ο Άνταμ Τσέριν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τόνισε πως γνωρίζει το μέγεθος του συλλόγου.

Ο Αλεξάντερ Τσέριν είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τον 22χρονο Σλοβένο μέσο να υπογράφει με τους πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι των πρασίνων τόνισε πως γνωρίζει πολλά για το μέγεθος του συλλόγου και έτσι γι' αυτόν ήταν μία εύκολο επιλογή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσέριν:

Τι ήταν από που σε ώθησε να αποδεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού; "Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με ήθελαν. Ήταν μια πολύ εύκολα επιλογή για μένα όταν προέκυψε η πρόταση του Παναθηναϊκού . Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με πολλούς φιλάθλους".

Προέρχεσαι από δύο καλές σεζόν στη Ριέκα είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; "Ήταν δύο εξαιρετικές σεζόν για εμένα. Αναπτύχθηκα ποδοσφαιρικά αυτά τα δύο χρόνια και νομίζω ότι είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού".

Τι στόχους βάζεις στον Παναθηναϊκό; "Ο στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα, τις ιδέες του προπονητή και του συλλόγου. Ελπίζω να επιτύχουμε τους στόχους που θα θέσει ο σύλλογος".

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά; "Μπορώ να παίξω όλες τις θέσεις στη μεσαία γραμμή. Βλέπω γήπεδο, έχω καλή ανάγνωση του αγώνα, τρέχω αρκετά. Αυτά είναι τα βασικά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Στο παρελθόν μπορεί να μην σκόραρα αρκετά, αλλά θεωρώ ότι είναι και αυτή μία από τις ικανότητές μου, οπότε αποτελεί και έναν έξτρα στόχο για εμένα, να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ στον Παναθηναϊκό".

Υπέγραψες συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Τι σημαίνει για σένα μία μακροχρόνια δέσμευση; "Είναι θετικό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να υπογράφει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Είναι μία ένδειξη εμπιστοσύνης από τον Παναθηναϊκό προς τα εμένα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Πρέπει να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα, στις οδηγίες του προπονητή στην Αθήνα και μετά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον".

Μίλησες ήδη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς; "Μιλήσαμε ήδη χθες. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή. Γνωρίζω ότι είναι καλός προπονητής και το δείχνουν τα αποτελέσματα. Πέρυσι κέρδισε το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, πρώτος τίτλος του συλλόγου μετά από χρόνια. Πιστεύω θα συνεργαστούμε πολύ καλά".

Ζήτησες πληροφορίες για την ομάδα από κάποιον πριν επιλέξεις τον Παναθηναϊκό; "Όχι, γιατί γνώριζα ήδη πολλά για το σύλλογο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Γι' αυτό είπαν ότι ήταν εύκολη η επιλογή μου. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου και ότι τώρα μεγαλώνει ξανά. Είναι δουλειά δική μου και όλης της ομάδας να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί όπου ανήκει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ