ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τσέλσι - Ρεάλ: Οι Ισπανοί ξέφυγαν με τα tweet τους για τον Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 6 Απριλίου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο λογαριασμός της Ρεάλ στο twitter ξέφυγε με τα τιτιβίσματά του για τον Καρίμ Μπενζεμά, λόγω του χατ τρικ του κόντρα στην Τσέλσι.

Η Ρεάλ αποθέωσε με κάθε τρόπο τον Καρίμ Μπενζεμά στο twitter κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι χειριστές των social media των "μερένγκες" παρομοίωσαν τον Γάλλο επιθετικό με τον Thanos από τους Avengers, έβαλαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη να τον προσκυνάει, τον αποκάλεσαν "μπαμπά" και επιστράτευσαν ακόμα και memes στην αναζήτηση καλύτερου 9αριού από εκείνον, ύστερα από το χατ τρικ που σημείωσε.

Βέβαια, θυμήθηκαν και τον Νταβίντ Αλάμπα, που στο προηγούμενο χατ τρικ του Μπενζεμά στη διοργάνωση, κόντρα στην Παρί στη Μαδρίτη, πανηγύριζε κρατώντας μια καρέκλα στον αέρα!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ