ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: "Οριστική συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα"

Οι οπαδοί της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ
Οι οπαδοί της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ © 2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η Τσέλσι με επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Τοντ Μπόλι και ότι η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα.

Τα τυπικά πλέον απομένουν για να περάσει η Τσέλσι σε νέα εποχή. Οι Λονδρέζοι με επίσημη ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Τοντ Μπόλι, ενώ τα διαδικαστικά ζητήματα αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα (30/05).

"Η Τσέλσι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι μια τελική και οριστική συμφωνία προέκυψε χθες το βράδυ για την πώληση της ομάδας στην κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Η ομάδα θα ενημερώσει περαιτέρω εκείνη τη στιγμή" αναφέρουν οι Λονδρέζοι στην ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς "αναγκάστηκε" να πωλήσει την Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν για τη στήριξη της Ουκρανίας, μέσω ενός ιδρύματος που ίδρυσε ο ίδιος.

Αρχικά η Premier League ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών στον Μπόλι, όπως γίνεται σε κάθε αλλαγή ιδιοκτήτη των ομάδων του EFL. Ακολούθησε η πορτογαλική κυβέρνηση, μιας και ο Αμπράμοβιτς είναι κάτοχος διαβατηρίου των Ιβήρων, ενώ "πράσινο φως" άναψε και η βρετανική κυβέρνηση.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ