ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο πρόεδρος της Σαχτάρ δίνει 23 εκατ. ευρώ στους Ουκρανούς στρατιώτες από τη μεταγραφή του Μούντρικ

Ο Μιχάιλο Μούντρικ παρουσιάζεται στον κόσμο της Τσέλσι, κρατώντας την ουκρανική σημαία
Ο Μιχάιλο Μούντρικ παρουσιάζεται στον κόσμο της Τσέλσι, κρατώντας την ουκρανική σημαία © 2023 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Σαχτάρ αποφάσισε ένα μέρος από τη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ να το δώσει στους Ουκρανούς στρατιώτες, με το ποσό να ανέρχεται σε περίπου 23 εκατ. ευρώ.

Ο Μιχάιλο Μούντρικ είναι και τυπικά από την Κυριακή (15/1) παίκτης της Τσέλσι, αφού ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Σαχτάρ, η οποία εξασφάλισε συνολικά μαζί με μπόνους περίπου 100.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 22χρονος εξτρέμ, το οποίο εκτός από αυξημένες απολαβές σε σχέση με αυτές που του προσέφερε η Άρσεναλ, προβλέπει συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2031, δηλαδή για 8,5 χρόνια.

Στον απόηχο αυτό, ο πρόεδρος του ουκρανικού συλλόγου, Ρινάτ Αχμέτοφ, με επίσημη δήλωση αναφέρθηκε στην έναρξη του project "Heart of Azovstal", αποκαλύπτοντας πως θα δώσει στους στρατιώτες της χώρας περίπου 23 εκατ. ευρώ.

"Διαθέτω 23 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών, από την παροχή ιατρικής θεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης έως την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων", ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ