ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ανακοίνωσε Μούντρικ και τον "έδεσε" για 8,5 χρόνια

Τσέλσι: Ανακοίνωσε Μούντρικ και τον "έδεσε" για 8,5 χρόνια
CHELSEAFC.COM

Ο Μιχάιλο Μούντρικ είναι και τυπικά παίκτης της Τσέλσι, αφού ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Σαχτάρ την Κυριακή, όπως ανακοίνωσαν οι "μπλε".

Η πιο ακριβή μεταγραφή του χειμώνα μέχρι στιγμής είναι γεγονός. Ο Μιχάιλο Μούντρικ είναι παίκτης της Τσέλσι από την Κυριακή, με τη Σαχτάρ να καρπώνεται συνολικά μαζί με μπόνους περί τα 100.000.000 ευρώ.

Ο 22χρονος εξτρέμ βρέθηκε στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από τις επιτυχείς διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, όπου κάνουν προετοιμασία οι Ουκρανοί.

Την Κυριακή υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν, την ώρα του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους "μπλε".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Τσέλσι. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα και ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ για μένα, σε αυτήν τη φάση της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και αδημονώ να δουλέψω και να μάθω από τον Γκράχαμ Πότερ και το επιτελείο του", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο όλων είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μούντρικ, το οποίο εκτός από αυξημένες απολαβές σε σχέση με αυτές που του προσέφερε η Άρσεναλ, προβλέπει συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2031, δηλαδή για 8,5 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχης διάρκειας συμβόλαιο υπέγραψε προ ημερών ακόμα μια χειμερινή μεταγραφή των Λονδρέζων, ο Μπενουά Μπαντιασίλ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ