NOVA NEWS

Ο Μουρίνιο το 2006 δεν πέταξε το μετάλλιο του στους οπαδούς της Τσέλσι, αλλά αυτό που άνηκε στον Χουτ

image
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι 2006 AP PHOTO/TOM HEVEZI

Το 2006 όταν η Τσέλσι είχε κατακτήσει την Premier League, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε πετάξει το δικό του μετάλλιο στους οπαδούς των μπλε, αλλά του Ρόμπερτ Χουτ, σύμφωνα με πρώην εκφωνητή του Στάμφορντ Μπριτζ.

Το 2006 η Τσέλσι ήταν θριαμβεύτρια, καθώς είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League. Τότε ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να είχε πετάξει το μετάλλιό του προς τους οπαδούς των μπλε.

Μετά από 16 χρόνια η ιστορία αυτή παίρνει νέα τροπή. Σύμφωνα με τον πρώην εκφωνητή του Στάμφορντ Μπριτζ, δεν ήταν το μετάλλιο του Special One, το οποίο "ταξίδεψε" προς τους οπαδούς της Τσέλσι, αλλά του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Χουτ.

Ο Χουτ δεν είχε εμφανιστεί τότε, καθώς πίεζε την Τσέλσι για μεταγραφή του και ο Μουρίνιο επέλεξε να πετάξει το μετάλλιό του.

"Δεν ήταν αυτός. Ήταν το μετάλλιο του Ρόμπερτ Χουτ, ο οποίος δεν ήταν παρών εκείνη την ημέρα" έγραψε σε tweet του ο Νέιλ Μπαρνέτ, ο πρώην εκφωνητής της έδρας των μπλε.

Eίμαστε όλοι φίλαθλοι της ΕΟΝ! Γιατί έχει όλες τις μεγάλες αθλητικές στιγμές. Premier League, μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συναρπαστικούς αγώνες της Super League, επικές αναμετρήσεις της Euroleague αλλά και κορυφαία τουρνουά! Δες τα όλα με τα προγράμματα ΕΟΝ+ στη Nova

TAGS NOVA NEWS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ