ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο "αλμυρός" Φέργκιουσον ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Μπλε για την επίθεση

Τσέλσι: Ο "αλμυρός" Φέργκιουσον ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Μπλε για την επίθεση
Ο Έβαν Φέργκιουσον με τη φανέλα της Μπράιτον σε αγώνα εναντίον της Γουέστ Χαμ για την Premier League @2023 AP IMAGES/DAVE SHOPLAND

Το παιδί-θαύμα της Μπράιτον και της εθνικής Ιρλανδίας βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι εν όψει της ενίσχυσής της τον Ιανουάριο στην επιθετική γραμμή.

Στην "τόνωση" της επιθετικής γραμμής είναι στραμμένη η προσοχή των διοικούντων την Τσέλσι, με στόχο η αγγλική ομάδα να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τη φετινή σεζόν στο σκοράρισμα.

Ύστερα από 26 αγώνες οι Μπλε μετρούν μόλις 43 τέρματα, ενώ δεν έχουν πάρει και τα αναμενόμενα από τον βασικό τους επιθετικό Νίκολας Τζάκσον, ο οποίος σε 23 συμμετοχές έχει βρει 8 φορές τα δίχτυα.

Μετά τους Βίκτορ Οσιμέν και Ιβάν Τόνεϊ, εσχάτως στο επίκεντρο μπήκε το όνομα του φορ της Μπράιτον, Έβαν Φέργκιουσον, με το παιδί-θαύμα της εθνικής Ιρλανδίας να είναι "αλμυρός", καθώς οι Γλάροι φέρεται να ζητούν ποσό που ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ.

Δεδομένου των οικονομικών περιορισμών που υφίσταται στην Premier League και του γεγονότος ότι η Τσέλσι έχει ξοδέψει πάνω από ένα δις ευρώ στις τελευταίες τρεις μεταγραφικές περιόδους, η περίπτωση του 19χρονου φορ είναι ιδιαιτέρως δύσκολη.

Σε 24 εμφανίσεις με την Μπράιτον την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Φέργκιουσον μετράει 6 γκολ και 1 ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ