ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Στο χέρι της ένα τριπλό "μπαμ" με Ομπαμεγιάνγκ, Ντε Γιονγκ και Ντεπάι

Οι Μέμφις Ντεπάι και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζουν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Οι Μέμφις Ντεπάι και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζουν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα LLUIS GENE/AFP

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Τσέλσι έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τους Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Φρένκι ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι, σε ένα mega deal που θα "λύσει τα χέρια" και της Μπαρτσελόνα.

Η Τσέλσι βρίσκεται υπό νέα διοίκηση με τον ιδιοκτήτη της, Τοντ Μπόλι, να προσπαθεί να ενισχύσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Μετά την προσθήκη των Ραχίμ Στέρλινγκ, Καλιντού Κουλιμπαλί και Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα, κινείται για την απόκτηση και νέων παικτών που θα δυναμώσουν την ομάδα.

Αυτή την στιγμή θα μπορούσε να υπογράψει με τριπλή συμφωνία τους παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν υπολογίζονται από τον Τσάβι και αυτοί είναι οι: Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι. Ουσιαστικά, στους Λονδρέζους προτάθηκε ένα mega deal, το οποίο θα "λυτρώσει" και την Μπαρτσελόνα που αναζητά τρόπο να μειώσει τα έξοδά της.

Ο Ομπαμεγιάνγκ μετά την άφιξη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, φαίνεται πως δεν θα πάρει φανέλα βασικού σύντομα, ωστόσο δεν δείχνει καμία προθυμία για να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού μετακόμισε στην Ισπανία πριν επτά μήνες, από την Άρσεναλ.

Με την φανέλα των Καταλανών έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια, με απολογισμό 13 γκολ και μία ασίστ.

Ο Ντε Γιονγκ παραμένει πρωταρχικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Καταλανούς στο ποσό των 85 εκατ. ευρώ. Πρόθεση του 25χρονου ωστόσο δεν είναι να αγωνιστεί σε μία ομάδα που δεν παίζει στο Champions League, αλλά ούτε θέλει να μειωθεί ο μισθός του κατά 50% αν παραμείνει στον ισπανικό σύλλογο. Έτσι, θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος στους "μπλε" για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου.

Στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται από το 2019 και έχει 140 συνολικά εμφανίσεις με 13 γκολ και 17 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Μέμφις Ντεπάι δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση, και οι μπλαουγκράνα επιθυμούν την πώληση του 28χρονου φορ, για να μην τον χάσουν την επόμενη χρονιά ως ελεύθερο.

Δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από τους Λονδρέζους, ωστόσο θέλουν την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού καθώς έχουν ήδη χάσει τον Ρομέλου Λουκάκου που πήγε ως δανεικός στην Ίντερ, ενώ ενδέχεται και η αποχώρηση του Τίμο Βέρνερ. Στο κυνήγι για την απόκτησή του βρίσκεται και η Γιουβέντους, χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση.

Ο Μέμφις Ντεπάι αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα το περσινό καλοκαίρι και έχει συνολικά 37 εμφανίσεις, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση 60 εκατ. ευρώ στην Μπράιτον για την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια, χωρίς να έχει γίνει ακόμη αποδεκτή.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ