ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Επίσημα Λονδρέζος για πέντε χρόνια ο Στέρλινγκ

Τσέλσι μεταγραφές: Επίσημα Λονδρέζος για πέντε χρόνια ο Στέρλινγκ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Κάτοικος "Στάμφορντ Μπριτζ" είναι πλέον ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με την Τσέλσι να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Άγγλο διεθνή επιθετικό για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η πρώτη μεταγραφή της Τσέλσι στη νέα εποχή, με τον Τοντ Μπόλι επικεφαλής της αντί του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είναι πλέον γεγονός. Αυτή ακούει στο όνομα Ραχίμ Στέρλινγκ, με τον Άγγλο διεθνή φορ να αφήνει την Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από επτά χρόνια στο Έτιχαντ και να δίνει τα χέρια με τους μπλε, υπογράφοντας μαζί τους πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν για επέκταση της συνεργασίας τους και για έκτο χρόνο, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 56 εκατομμύρια ευρώ για τους Λονδρέζους.

"Έχω προφανώς πετύχει πολλά στην καριέρα μου αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά για να πετύχω και ανυπομονώ να το κάνω αυτό στην Τσέλσι, υπό την καθοδήγηση του Τόμας Τούχελ.

Το Λονδίνο είναι το σπίτι μου και εδώ που άρχισαν όλα για μένα και είναι εκπληκτικό που έχω τώρα την ευκαιρία να παίζω μπροστά σε φίλους και οικογένεια βδομάδα παρά βδομάδα στο Στάμφορντ Μπριτζ", τόνισε ο Στέρλινγκ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τσέλσι, για να προσθέσει:

"Ανυπομονώ να συναντήσω σύντομα τους οπαδούς. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τον Τοντ, τον Μπέχνταντ, την ιδιοκτησία, τον Τόμας και όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία για να με φέρουν εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω τώρα και να συνεχίσω να μιλάω στον αγωνιστικό χώρο".

Υπενθυμίζεται πως ο Άγγλος φορ είχε μετακομίσει το 2015 από την Λίβερπουλ στην Σίτι έναντι 52 εκατομμυρίων ευρώ και στα επτά χρόνια που έμεινε στο Μάντσεστερ κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο και 3 League Cup, με τον ίδιο να "γράφει" 131 γκολ σε 339 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τους πολίτες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ