ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα και παίρνει Ντε Γιονγκ με 85 εκατ. ευρώ

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ολοένα και πιο κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Φρένκι ντε Γιονγκ, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Onze οι "κόκκινοι διάβολοι" συμφώνησαν με την Μπαρτσελόνα και θα κάνουν δικό τους τον 25χρονο μέσο για 85 εκατ. ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα Μπαρτσελόνα και Φρένκι ντε Γιονγκ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με το μέλλον του Ολλανδού μέσου στο Καμπ Νου να παραμένει αμφίβολο.

Ο 25χρονος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην Premier League, καθώς σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή Onze η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Καταλανούς για την απόκτησή του.

Αν και ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουάν Λαπόρτα είχε διαμηνύσει πως ο Ντε Γιονγκ δεν είναι προς πώληση, οι δύο ομάδες φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια, με την Μπαρτσελόνα να αναμένεται να βάλει στα ταμεία 85 εκατ. ευρώ.

Το πιο δύσκολο κομμάτι στην υπόθεση είναι να πειστεί ο Ντε Γιονγκ να αποχωρήσει, δεδομένου ότι ο 25χρονος θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Βέβαια, στο Ολντ Τράφορντ θα συναντήσει τον Έρικ τεν Χαχ, τον προπονητή του στον Άγιαξ, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το "κλειδί" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ