CHAMPIONS LEAGUE

Τσέλσι - Λιλ: Με Χάβερτς φορ και Λουκάκου στον πάγκο οι μπλε, με Ντέιβιντ στην κορυφή οι λιλουά

Ο Καντέ και ο Χάβερτς πανηγυρίζουν κόντρα στην Τότεναμ
Ο Καντέ και ο Χάβερτς ©2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ο Τούχελ άφησε εκτός ενδεκάδας τον ντεφορμέ Λουκάκου και επέλεξε τον Χάβερτς για την κορυφή της επίθεσης στο πρώτο ματς της Τσέλσι με την Λιλ για τους 16 του Champions League, με τους λιλουά να έχουν ως βέλος στη γραμμή κρούσης τον Ντέιβιντ.

Τσέλσι και Λιλ μετρούν αντίστροφα για την πρώτη κόντρα τους με φόντο τα προημιτελικά του Champions League, με τον Τόμας Τούχελ και τον Ζοσελίν Γκουβερνέκ να κάνουν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν τις ομάδες τους στο χορτάρι του Στάμφορντ Μπριτζ (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24).

Αναμφίβολα η μεγάλη είδηση είναι η απόφαση του Τόμας Τούχελ να αφήσει στον πάγκο τον Ρομέλου Λουκάκου, λίγες ημέρες μετά από την αποκαρδιωτική του παρουσία στο ματς πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας, με τον Γερμανό να επιλέγει διάταξη με 3 κεντρικούς αμυντικούς για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τον Κάιλ Χάβερτς στην κορυφή, έχοντας την υποστήριξη των Ζιγές και Πούλισικ.

Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους, στον πάγκο βρίσκεται ο Μπουράκ Γιλμάζ όπως και ο Χατέμ Μπεν Αρφά, με τον Γκουβερνέκ να κατεβάζει την ομάδα του στο Στάμφορντ Μπριτζ με 4-3-3 και επιθετική τριπλέτα τους Σάντσες, Ντέιβιντ και Μπαμπά.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Καντέ, Κόβατσιτς, Ζιγές, Πούλισικ, Χάβερτς

ΛΙΛ: Ζαρντίμ, Τσελίκ, Φόντε, Μπότμαν, Τζαλό, Ονανά, Τσέκα, Αντρέ, Σάντσες, Ντέιβιντ, Μπαμπά

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ