ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κάνει κίνηση για Μέλε, 20 εκατομμύρια ευρώ ζητάει η Αταλάντα

Atalanta's Joakim Maehle takes a shot during the Europa League, round of 32, soccer match between Olympiacos and Atalanta at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Atalanta's Joakim Maehle takes a shot during the Europa League, round of 32, soccer match between Olympiacos and Atalanta at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Η Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Αταλάντα για την απόκτηση του Γιόακιμ Μέλε με την ιταλική ομάδα να ζητά 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η Αταλάντα σκέφτεται να πουλήσει ορισμένους παίκτες της και ένας από αυτούς που υπάρχουν στη βιτρίνα είναι ο Γιοακίμ Μέλε.

Ο 25χρονος Δανός είναι στη λίστα αρκετών ομάδων και μια από αυτές είναι η Τσέλσι που ψάχνει παίκτη που να μπορεί να παίξει όλη την πτέρυγα. Μάλιστα, ο Μέλε μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά.

Η Αταλάντα φέρεται να έχει ήδη πει την τιμή στην οποία θα ήταν θετική στο να παραχωρήσει τον Δανό και αυτή ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του Μέλε έχει διάρκεια μέχρι το 2025 και από την Ιανουάριο του 2021 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί 60 φορές και έχει 3 γκολ και 4 ασίστ με την ιταλική ομάδα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ