ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Δεν δίνει δανεικό τον Λουκάκου, βάζει τιμή πώλησης στα 40 εκατ. ευρώ

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Μπράιτον σε ματς της Premier League | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Μπράιτον σε ματς της Premier League | 29 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η Τσέλσι έχει αποφασίσει να μην παραχωρήσει σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού τον Ρομέλου Λουκάκου αλλά να τον δώσει μόνο με κανονική μεταγραφή, με τους μπλε να γνωστοποιούν στον εκπρόσωπο του παίκτη το ποσό που ζητούν.

Η Ίντερ μπόρεσε την περυσινή σεζόν να έχει στις τάξεις της τον Ρομέλου Λουκάκου αποκτώντας τον με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, με τον Βέλγο διεθνή επιθετικό να μην βοηθάει στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν λόγω τραυματισμού αλλά στο τελευταίο τρίμηνο να παίρνει τα πάνω του και να την βοηθάει σημαντικά σε Ιταλία και Ευρώπη.

Το φετινό καλοκαίρι όμως τα πράγματα μοιάζουν να είναι διαφορετικά για τους νερατζούρι και τον παίκτη, με την Τσέλσι, η οποία είχε δώσει ένα τεράστιο ποσό (άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ) για να τον κάνει δικό της τον Αύγουστο του 2021, να είναι αποφασισμένη να κρατήσει πιο σκληρή στάση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αγγλία αλλά και Ισπανία και Ιταλία, οι Λονδρέζοι διαμήνυσαν στον εκπρόσωπο του Βέλγου διεθνούς φορ, πως δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να αγωνιστεί τη νέα σεζόν σε άλλη ομάδα, ως δανεικός.

Αντίθετα, η μοναδική επιλογή που έχει κάποια ομάδα αν θέλει να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Λουκάκου είναι να προχωρήσει σε κανονική αγορά, με τους μπλε του δυτικού Λονδίνου να αξιώνουν το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ