ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν θέλει να μπει σφήνα στην Ίντερ για τον Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου στον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Ο Ρομέλου Λουκάκου στον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ © 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον Ρομέλου Λουκάκου το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzetta dello sport, ακόμα και με κανονική αγορά από την Τσέλσι.

Η Μίλαν έχει μπει σε μεταγραφικό πυρετό, καθώς αναμένεται να αποχαιρετίσει τον Σάντρο Τονάλι, ο οποίος οδεύει για τη Νιούκαστλ. Για τον Ιταλό μέσο έχει προκρίνει ως αντικαταστάτες του τον Φρατέζι και τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς.

Για τον μέσο της Σασουόλο ενδιαφέρεται και η Ίντερ, ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μοναδικό μιλανέζικο ντέρμπι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Η gazzetta dello sport αναφέρει ότι οι ροσονέρι εκτός από τον Μάρκους Τιράμ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση και για τον Λουκάκου.

Ο Βέλγος φορ θα επιστρέψει στην Τσέλσι από τον δανεισμό του στη συμπολίτισσα (της Μίλαν) Ίντερ, όμως δεν θα παραμείνει στους μπλε. Οι νερατζούρι ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους ξανά με δανεισμό, όμως η Τσέλσι θα ήθελε να απεμπλακεί. Και σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα θα μπορούσε να τον παραχωρήσει ακόμα και με 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίντερ δεν μπορεί να το διαθέσει αυτό το ποσό, σε αντίθεση με τη Μίλαν που το σκέφτεται. Μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ