ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέφεριν: "Ο Μέσι θα έπρεπε να πει στον Μαρτίνες να δείξει σεβασμό στον Εμπαπέ"

Τσέφεριν: "Ο Μέσι θα έπρεπε να πει στον Μαρτίνες να δείξει σεβασμό στον Εμπαπέ"
TWITTER

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι θα έπρεπε να συγκρατήσει και να "νουθετήσει" τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, που πανηγύριζε προκλητικά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βάζοντας στο στόχαστρο των Κιλιάν Εμπαπέ.

Για πολύ καιρό μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν από τους παίκτες της 'αλμπισελέστε" που ήταν στο επίκεντρο κι ο λόγος δεν ήταν η εξαιρετική παρουσία του ή το Χρυσό Γάντι που παρέλαβε.

Αντίθετα, ο Αργεντινός κίπερ βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του και της άσεμνης χειρονομίας του. Συγκεκριμένα, κρατούσε μία κούκλα την ώρα των πανηγυρισμών με το πρόσωπο του Εμπαπέ να κλαίει.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σχολίασε το περιστατικό και τόνισε πως θα έπρεπε ο Λιονέλ Μέσι, συμπαίκτης του Εμπαπέ στην Παρί, να συμβουλεύσει και να συγκρατήσει τον Μαρτίνες.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Μαρτίνες κορόιδεψε τον Εμπαπέ. Ο Μέσι έπρεπε να του πει να δείξει σεβασμό. Σε τελική ανάλυση, ο Μέσι παίζει όλη τη χρονιά με τον Εμπαπέ.

Αν δείτε πώς αντέδρασε στα πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοροϊδεύει τον Εμπαπέ, αυτό με την κούκλα και όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό δεν είναι αθλητικό πνεύμα, ήταν πρωτόγονο και δεν μου άρεσε.

Κατέκτησες το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείξε κάποιο μεγαλείο, δείξε ότι δεν είσαι πρωτόγονος. Μπορείς να είσαι τέλειος τερματοφύλακας, αλλά αν δεν είσαι καλός άνθρωπος", είπε ο Τσέφεριν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ