ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Στο γκολφ αν το χορτάρι δεν είναι καλό, δεν παίζουν, στο μπάσκετ αν πέσει ο ΛεΜπρόν, σφουγγαρίζουν"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμέρια © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τσάβι επέμεινε στις πρόσφατες δηλώσεις για την κακή κατάσταση του γηπέδου της Χετάφε και υποστήριξε την ανάγκη να υπάρξει ένας κανονισμός που να προστατεύει το παιχνίδι και τους παίκτες από τις άσχημες συνθήκες του αγωνιστικού χώρου.

Ο Τσάβι παραπονέθηκε για το χορτάρι μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε και τα δηλώσεις του για την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Μαδριλένων σχολιάστηκαν ιδιαίτερα.

Ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο την Κυριακή (23/4) ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε εκ νέου για τις δηλώσεις του, τις οποίες και υπερασπίστηκε τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η δημιουργία κανονισμών για τις συνθήκες του χορταριού.

"Με επικρίνουν που μιλάω για αυτό; Με κατακρίνουν για όλα, τίποτα δεν με ενοχλεί, ξέρω πού βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα, τι θέλεις να μάθεις, αν με ενοχλεί ο ήλιος; Ναι, με ενοχλεί ο ήλιος και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη.

Όσα memes κι αν μου κάνουν ο ήλιος μας ενοχλεί, το ξερό χορτάρι δεν μας βοηθάει, ούτε εμάς, ούτε το παιχνίδι, ούτε τη Χετάφε. Η ερώτηση είναι για τον Κίκε (Σάντσεθ Φλόρες), όχι για μένα. Η ερώτηση είναι: Γιατί δεν ποτίσατε το γήπεδο; Ρώτα τον προπονητή της Χετάφε, γιατί δεν πότισαν το γήπεδο.

Δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να υπάρξει ένας κανονισμός, γιατί σε όλα τα αθλήματα υπάρχει για την επιφάνεια. Γιατί όχι στο ποδόσφαιρο; Δεν χρειάζεται να σιωπήσω.

Στο γκολφ, αν το χορτάρι δεν είναι καλό, δεν παίζεις. Στο τένις, αν βρέχει σταματάει ο αγώνας. Στο μπάσκετ, αν πέσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, περνάει αυτός με τη σφουγγαρίστρα.

Και μπορώ να παίξω στο γήπεδο με λακκούβες; Ποιον ωφελεί λοιπόν από αυτό; Δεν θα σιωπήσω. Η επιφάνεια για μένα είναι σημαντική. Δεν είναι δικαιολογία για το αποτέλεσμα. Το λέω και όταν κερδίζω. Τι με ενοχλεί στον ήλιο; Το χορτάρι στεγνώνει. Δεν με νοιάζει αν μου κάνουν διακόσιες χιλιάδες memes, το ίδιο θα πω, το ίδιο θα σκεφτώ", είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΤΣΑΒΙ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ