ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι παραπονέθηκε για το χορτάρι μετά την ισοπαλία με την Χετάφε

Ο Τσάβι δίνει το χέρι του στον Αντσελότι
Ο Τσάβι δίνει το χέρι του στον Αντσελότι © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το φινάλε του εκτός έδρας αγώνα με την Χετάφε βρήκε την Μπαρτσελόνα να κολλάει στο άγονο 0-0 και τον Τσάβι να εκφράζει παράπονα για την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Μαδριλένων.

Το 0-0 εντός έδρας με την Ζιρόνα μόνο τυχαίο δεν ήταν για την Μπαρτσελόνα. Απόδειξη η νέα γκέλα για την πρωτοπόρο της La Liga, αφού υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία και την Κυριακή του Πάσχα (16/4), αυτή τη φορά στην έδρα της Χετάφε για την 29η αγωνιστική, για να μείνει έτσι άσφαιρη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρα μάλιστα από το αποτέλεσμα, εντύπωση προκάλεσαν και κάποιες δηλώσεις του Τσάβι στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον τεχνικό ηγέτη των μπλαουγκράνα να παραδέχεται πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά αλλά να υποστηρίζει επίσης ότι ρόλο στην εικόνα της έπαιξε και η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

"Η κατάσταση του γρασιδιού μάς επηρέασε. Χθες κάναμε προπονήσεις σε στεγνό γήπεδο. Έχω επικριθεί πολύ για το θέμα της επιεφάνειας των γηπέδων. Σήμερα το έχει δει όλος ο κόσμος.

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις έτσι, είναι άσχημο για το θέαμα. Η μπάλα κολλάει, είναι κακό ακόμα και για τη Χετάφε. Είναι απαραίτητο να είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.

Δεν είναι δικαιολογία πάντως για μας και πρέπει να ξαναβρούμε τον καλό εαυτό μας", τόνισε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ