ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι:"Πετάξαμε δυο βαθμούς εχθές"

Τσάβι:"Πετάξαμε δυο βαθμούς εχθές"
Τσάβι

Ο Τσάβι πιστεύει ότι παρά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στο χθεσινό ντέρμπι με την Εσπανιόλ η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει.

Απ' ότι φαίνεται η Μπαρτσελόνα είναι τσακωμένη μέχρι στιγμής με τις εκτός έδρας νίκες, εχθές παραχώρησε άλλη μια ισοπαλία στο γήπεδο της Εσπανιόλ με τον Τσάβι να δηλώνει ότι η ομάδα του έπαιξε καλά, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
“Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πολλές ευκαιρίες που καμία ομάδα δεν τις εκμεταλλεύτηκε, πιστεύω ότι αφήσαμε δυο πόντους στα αποδυτήρια στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας τους ελπίδες στο δεύτερο για κάτι καλύτερο, για είκοσι λεπτά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο πράγμα που μας αιφνιδίασε”.



“Θέλαμε να κερδίσουμε το ίδιο και η Επανιόλ, και όταν δυο ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο για να παίξουν μπάλα ο κόσμος ευχαριστείται θέαμα, όπως και στην Λιόν κάναμε καλό παιχνίδι, οι νίκες θα έρθουν στην συνέχεια δεν αγχωνόμαστε γι' αυτό καθώς υπάρχει πίστη για τις δυνατότητες μας”.



Ο Μπόγιαν Κρίκιτς αγωνίστηκε και πάλι στην αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα αφήνοντας τον Ροναλντίνιο στο πάγκο, μετά το ματς έκανε δηλώσεις για το αποτέλεσμα.

“Το παιχνίδι το ελέγχαμε από την αρχή είτε εύκολα είτε δύσκολα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μας ξάφνιασε, για άλλη μια φορά κάναμε ευκαιρίες τις οποίες δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε σωστά, είμαστε ατυχεί τελευταία”, είπε ο 17χρονος επιθετικός.

“Όλα τα ντέρμπι έχουν φοβερή ατμόσφαιρα, πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις σε αυτά, όσο αφορά τον Ροναλντίνιο να σας πω την αλήθεια μου φάνηκε περίεργο και εμένα το να αγωνίζομαι σαν βασικός εγώ και εκείνος να κάθεται στον πάγκο”.




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ