ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Ο πιο δύσκολος όμιλος τα τελευταία 20 χρόνια"

Ο Τσάβι στο φιλικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Τσάβι στο φιλικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Τσάβι σχολίασε την κλήρωση της Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Champions League, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για την πιο δύσκολη των τελευταίων 20 χρόνων.

Η κλήρωση του Champions League έφερε αντιμέτωπες στον ίδιο όμιλο Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ίντερ, με τον προπονητή των Καταλανών, Τσάβι, να υποστηρίζει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βαγιαδολίδ, πως πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο τα τελευταία 20 χρόνια.

"Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μας έτυχε ένας πολύ δύσκολος όμιλος, ίσως ο πιο δύσκολος τα τελευταία 20 χρόνια. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να πάρουμε μια πολύ σημαντική πρόκληση. Ας το κάνουμε".

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στις μεταγραφές, εξηγώντας πως μέχρι την τελευταία ημέρα της αγοράς όλα είναι ανοικτά.

"Υπάρχουν πολλά σενάρια. Ανυπομονώ να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για να μάθω την ομάδα που έχουμε. Απομένουν τέσσερις ή πέντε ημέρες και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση.

Δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε το να φύγει ο Ομπαμεγιάνγκ, ούτε ο Ντεπάι, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ας δούμε την κατάσταση που έχουμε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ